hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Rudare

Kategori: Allmänt

Jag lever. Men har inte tid med bloggande. Nu har jag tagit en paus och äter lite. Kanske fotar lite och lägger upp ikväll. Jag och fisen ska ha tacomys! :) Tycker om att bo hemma äntligen!

Ciao!

Sista dagen på jobbet

Kategori: Allmänt

Jaha, nu är det verkligen nära hemfärd! Gjorde min sista dag på Smurfit idag... Känns skumt. Fast det är svårt att ta in allt samtidigt så jag lär väl inte fatta vad som händer förän om en vecka eller så. Och att då slippa åka tillbaka ner kommer nog kännas mer än overkligt! Fast alldeles, alldeles underbart såklart :)

Fick ytterligare presenter idag innan jag gick hem! Dom har ju vart så söta och köpt födelsedagspresent också... Och sen har jag fått så himla många fina kommentarer av väldigt många. Det är som jag sa tidigare, svårt att ta in, men samtidigt blir jag otroligt glad. Jag har nog aldrig känt mig så uppskattad någon gång förut, och det känns såklart bra. Jag ska leva på alla fina ord nu i några veckor, så kanske jag får ett nytt jobb snart :)

Imorrn kommer pappa på förmiddagen, då blir det mera städning och en massa massa bäring. C kommer inte förän vid åtta-nio på kvällen så vi får klara oss själva ett par timmar. Dock orkar jag inte bära så tunga saker, så lite får vi nog spara tills han kommer iaf. Sen är det bara att hålla tummarna på att besiktningen går igenom på fredag. Som jag har gnott hoppas jag verkligen det!!

Nu är det mera städning som står på schemat... Tjoho!

Alfahannen

Kategori: Allmänt

I början på året kom en av mina favoritförfattare (Katarina Wennstam) ut med en ny bok - Alfahannen. Dock inte i pocket, så jag har gått och väntat ett tag nu. Tills i fredags, hittade den på ICA och den är nu utläst. De tidigare romanerna från henne, Smuts och Dödergök, är otroligt bra och den här var minst lika bra.

"Jack Rappe tar kvinnor som en karl ska. Att de inte alltid är med på noterna hör ju bara till, eller hur? Filmen älskar sina bad boys. Jack Rappe med sitt vargleende är den verklige alfahannen bland de manliga skådespelarna i Sverige.

Så det är en given förstasidesnyhet när Rappe hittas vid sitt luxuösa brygghus med ett livshotande sår i magen. Det är samma natt som han får sitt livs första Guldbagge.

Överfall eller hämnd, rånförsök eller självförsvar? Det är många som tycker att Jack Rappe fått vad han förtjänar. Och det står snart klart att den som gett sig på Jack Rappe finns i hans närhet. Hans omedelbara närhet."


Så står det på baksidan av boken. Tänker inte tråka ut er med en större bokrecension än såhär. Men jag säger det igen, böckerna måste läsas. Dock är dom ganska råa, mycket detaljer och mycket våld. Mycket av det som händer i dem är aktuella debattämnen vilket gör att man verkligen blir engagerad.www.katarinawennstam.se