hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

John Blund...?

Kategori: Allmänt

I skrivande stund är klockan typ halv två.. Har spenderat senaste 1,5 timmen med att försöka somna. Meningslöst. Tillslut kändes det otroligt provocerande att ha en snarkandes Emil bredvid mig sen typ 3,5 timme tillbaka, så nu har jag gett upp för ett litet tag. Läsa funkade inte så jag prövar med att skriva lite i stället. 

Idag har jag vart på stan ungefär fyra timmar. Hade bävat lite för att gå runt och shoppa själv (alla jobbar ju när jag är ledig) men så messade jag Joanna och helt galet nog så var hon ledig just idag. :) Fick ju en del presentkort på mitt-i-city i present och idag var det dags att bränna dom :P Fick med mig en hel del saker hem - ett par fina sockor från Canadian Snow, en stickad tröja, ett linne, ett par svarta brallor (hög midja, dragkedja bak, från Vero Moda - ni vet modellen) och ett par långa träningsbyxor. Är riktigt nöjd med mina inköp och är väldigt väldigt glad över timmarna med min bästa. :) Efter shoppingen blev det lunch med tillhörande lösningar av världsproblem och sen avslutade vi dagen med att jaga ut en fågel ur Joanna och Björns lägenhet. 😂😂😂 Har vart en riktigt perfekt dag och som grädden på moset och pricken över i:t kom Emil hem redan idag istället för imorrn. Vissa dagar alltså. :)

Resterande delen av veckan kommer att spenderas dels på jobbet, torsdag & lördag, och dels med familjen. Carina kommer hem imorrn så på fredag ska vi fira att hon fyllt år. Förhoppningsvis blir vi alla Emils syskon med familj, plus morbror med familj. Ska bli kul med familjekväll, vin och fredagsmys. :) Även lördag ser faktiskt ut att kunna bjuda på ett glas vin eller två, jag och Saga kör nog en AW vid elva-snåret på lördag. ;) Ska bli riktigt kul! 

Nu gör jag ett nytt försök till sömn, heja mig! B-day! :D

Kategori: Allmänt

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det MIN födelsedag. :D Fast egentligen kan man säga att det var igår, för då blev jag firad av både Emil ovh familjen. :) Eftersom han har åkt idag kändes det inte så kul att ha kalaset i eftermiddag, därför blev det igår! 

Fick så himla många fina paket och blommor, superkul. :) Emil hade köpt mig ett Hanna-halsband och en pulsklocka med GPS!!! :D :D :D Ren och skär lycka och jag har redan testat den. Dock hade jag helt galna inställningar så resultatet stämde inte riktigt, haha.. Men jag ska göra ett nytt försök imorrn :P Fick även massa presentkort, ett par underbara Tomas Sabo-örhängen, muggar, en skål, kläder och blommor. :) 

Idag har jag bara slappat i soffan och kollat på massa underbara förmiddags-serier på tvn. Bytte mitt måndagspass till torsdagen och det känns riktigt bra idag :D Dock har jag varit lite aktiv, fyrs kilometer i spåret och ikväll blir det ett pass med Träningsverkstan. En perfekt dag med soffhäng och träning!

Har bestämt mig för att inte ha något för att fira min födelsedag ändå. Hade en tanke på att ha en liten förfest om två veckor men jag känner inte riktigt för det längre så jag hoppar det. Fyller ju inte jämt eller så, så det kvittar faktiskt. :) Kanske bara går ut och käkar eller så eftersom jag ändå är ledig den lördagen... Vi får se! The Beatles på Drott. :)

Kategori: Allmänt


För att fira att det var 50 år sedan Beatles besökte Karlstad är det denna helg Beatles-tema hos oss på jobbet. Det innebär att vi har DJ både fredag och lördag som lirar skön musik med ovan nämnda band, plus en hel del annan bra musik också. Idag har vart en galen kväll med sjukt mkt att göra, och vi misstänker att morgondagen kommer bli snäppet ännu värre! Kom gärna förbi och rocka lite med oss. :) Det är sjukt bra stämning!

För att göra kvällarna lite extra speciella har vi i baren även fixat make och hår i äkta 60-talsstil. :) Mitt resultat kan ni se ovan.. Tog en hel evighet men det var värt det, har fått jättemånga fina kommentarer ikväll. :)