hannacarin

Senaste veckorna...

Kategori: Allmänt





Alltså vi har rätt kul när vi umgås jag och min sambo.😂😂🙈

Idag har vi tagit vid där vi slutade förra blogginlägget, ungefär. Uteserveringen är nu helt inplockad och vi höjde därefter ribban något med vad det gäller att slita röven av sig utan lön. Det har grejats jävlar idag, herre alltså. Jag har fixat tvättstugan efter x-antal översvämningar och duschbesök under renovering. Klorin åkte fram och handskar på. Blev så jävla bra! Organiserade med tvättkorgar och allt sånt skit också. En sten har lättat! 

Emil har städat förråd och garage, slängt massa skräp och sen fixade han källartrappen. Tidigare hade vi lite random skruvar som satt lite här och var i väggen, tror det bland annat varit för lite handikappanpassade saker, vi har dock använt dessa som klädhängare. Man har knappt kunnat gå ner i trappen och det har sett ut som ett bombnedslag. Men nu åkte en hylla upp för stövlar och "grov-skor" samt massa riktiga krokar i vettig höjd. Det är en fröjd att bara öppna dörren nu! Vidare ska vi platsbygga en hallmöbel och skohylla men det sker nog om en vecka skulle jag tro. Hur underbart är det inte när man lägger tid på sånt här och resultatet blir högt över förväntan!🙏🏼

Annars då? Jo det är fullt upp. Varje dag. Jobbat en hel del, vi har lite tajt med personal i inväntan på nya som ska komma så det har blivit rätt mkt. Både vanligt jobb men även massa annat som vi haft i huset. Kul men jobbigt! Nu har jag precis avslutat fyra dagar på rad, kör ledigt idag, jobb imorrn och sen ledigt två dagar igen. Gött jävlar! Då ska det fortsätta att grejas här hemma är planen. 
Kommentera inlägget här: