hannacarin

Semesterveckan i Lund🌾

Kategori: AllmÀnt

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vilken vecka vi har haft! Sol och bad i havet i tre dagar. Har Ă„kt till en jĂ€ttebra strand i Lomma dĂ€r det Ă€r lĂ„nggrunt och massa sandbanker man kan leka pĂ„. Perfekt för Ebba! Sista baddagen köpte vi en engĂ„ngskamera som man kunde ha under vattnet, dom bilderna ska bli hemskt roliga att kolla pĂ„ nĂ€r vi framkallat😂 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Livemusik i stadsparken gick vi pĂ„ i tisdags, Ebba lyssnade nĂ€stan pĂ„ hela konserten utan problem. Men nĂ€r sista lĂ„ten körde igĂ„ng tyckte hon helt plötsligt att det blev för högt sĂ„ hon stĂ€llde sig och höll för öronenđŸ˜‚â€ïž

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

PĂ„ fredagen besökte vi Ă€ntligen Lekoseum, Brio-museet i Osby. Det var en enorm succĂ© med hur mycket som helst för Ebba att göra. EntrĂ©planet var utstĂ€llning av leksaker och lekhörnor, lek med tĂ„gbanor och ett riktigt tĂ„g som var inrett med allt möjligt. Till Ebbas stora lycka bland annat en utstĂ€llning med Barie, och ocksĂ„ möjlighet att leka med dom. I kĂ€llaren hade de gjort en Tomteverkstad som var jĂ€ttefin och mysig. Ebba sprang omkring och tyckte allt var vĂ€ldigt hĂ€ftigt tror jag! Och sen en del till i kĂ€llaren som var olika rum som man fick bĂ„de greja med olika saker och Ă€ven kika pĂ„ gamla leksaker och sĂ„nt. 

Museet fick fem av fem tÄg av hela familjen och dit kommer vi definitivt Äka fler gÄnger. 52 minuter med pendeln frÄn Lund, perfekt!

(null)

(null)

IkvĂ€ll Ă€r sista kvĂ€llen i Lund och det Ă€r lugnt i stugan. Åskan kommer och gĂ„r sĂ„ vi hĂ„ller oss inomhus. RĂ€tt skönt! Tempen har gĂ„tt ner avsevĂ€rt ocksĂ„, bĂ„de igĂ„r och idag har varit kyligare. Helt okej tycker jag! 
Kommentera inlÀgget hÀr: