hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Tiden går fort när man har roligt!

Kategori: Allmänt

Back in business! Har äntligen vaknat till liv efter dagar med massa julklappar, mat, fest och jobb. Hade en jättebra julafton som spenderades hos farmor och farfar, vidare till mormor och morfar och slutligen landade vi i Dyvelsten hos familjen Persson/Green/Fornander/Nordling :) Det blev en del åkande med det var det helt klart värt!

Fick jättefina julklappar också :) Av mitt snos fick jag både en ny klocka och ett par Canada Snow Uggs! Sen fick jag presentkort på lite olika ställen, nya fina handdukar, ett underställ, schampo/balsam, spel, en volumemaster, en Miranda nalle... Som sagt, massa fina och bra saker!

Sen julafton känns det mest som att jag har jobbat ungefär.. Gjorde ju både juldagen och annandagen och det kändes i kroppen kan jag lova. Fullsatt båda kvällarna och ett mindre kaos.. Men nu är det äntligen över. Nästa pass är inte förrän sista lördagen i januari! Känns underbart :)

Idag åker vi till Lund för lite nyårsfirande.. Det ska bli kul! Hann dock inte träffa alla nu under mellandagarna men det får vi ta igen nu under mina lediga helger i januari :)