hannacarin

Sista minuten?

Kategori: Allmänt

Allt känns helt okej just nu. Har inte hänt något värre, men då går jag istället och väntar på att något ska inträffa. Det känns som lugnet före stormen och snart, snart får jag veta något jobbigt igen. Men jag passar på att njuta för fullt så länge. Det här har i stora drag varit en bra vecka so far. Jag har haft fullt upp med träning, umgås, sola/bada och ikväll blir det lite sympati-semester på Ankan, vin here me come! :) Det har även vart toppväder vilket gör att allt också känns bättre såklart, det känns som riktig sommar nu och då kan man väl inte må annat än bra?

Jag och J håller på och förbereder våra separata ekonomier på en resa till värmen. Vi har ungefär fyra dagar i augusti som vi har chans att åka på. Sen är det kört. Men som det ser ut nu så har ingen av oss egentligen pengar. Men jag vill VERKLIGEN komma bort härifrån en vecka. Inte höra massa skit, slippa klumpen i magen, slippa regnsommar, slippa oroa mig för saker. Bara få må gott i en vecka. Sol, bad och fest :) 



Det är fortfarande så många frågor jag vill ställa, jag tänker på dem varje dag. Men om man ska gå vidare är det kanske bara bättre att släppa helt? Det är så svårt. Ett brev kan vara lösningen. Men det ger mig kanske inte några svar, jag vet inte? Jag önskar det fanns en bok med instruktioner man kunde följa. Så vet man vad man kan och får göra, och vad man INTE kan och får göra.