hannacarin

Blixtar och dunder

Kategori: Allmänt

Händelserik morgon ändå. Först höll jag och Emil på att bli träffad av blixtar på morgonpromenaden och när jag sätter mig på bussen någon timme senare får den stopp precis efter Lyckan. Suck… Som tur var kom det en buss efter typ 15 minuter och hämtade upp oss, så jag kom inte så sent till jobbet.

Idag är det min andra arbetsdag efter semestern. Behöver väl inte säga att jag inte har varit speciellt sugen på att börja jobba igen… Vill ha lata dagar i Frankrike igen. Och jag vill åka till Lund och stanna ännu längre än sist. Och jag skulle absolut kunna tänka mig en hel weekend i Köpenhamn. Men jag ska inte klaga. Den här semestern har varit min bästa någonsin och vi har gjort hur mycket som helst på de här fyra veckorna. Jag får se fram emot den inplanerade Barcelona-resan istället för att deppa!

Förresten, jag hoppas ni noterade att vi har börjat med morgonpromenader igen. Jag är riktigt stolt! Tillsammans med ett två månader långt godis/chips/kakor/läsk/sötsaker-förbud kanske det kan visa lite resultat. Det positiva med att komma tillbaka till jobbet är att man får tillbaka sina rutiner igen. Jag tappar alltid alla mina rutiner när jag är ledig. Till och med på helgerna kommer jag ur balans.

Nu ska jag återgå till jobbet. Jobbar själv den här veckan så jag passar på att dryga ut rasten med lite bloggning.