hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

John Blund...?

Kategori: Allmänt

I skrivande stund är klockan typ halv två.. Har spenderat senaste 1,5 timmen med att försöka somna. Meningslöst. Tillslut kändes det otroligt provocerande att ha en snarkandes Emil bredvid mig sen typ 3,5 timme tillbaka, så nu har jag gett upp för ett litet tag. Läsa funkade inte så jag prövar med att skriva lite i stället. 

Idag har jag vart på stan ungefär fyra timmar. Hade bävat lite för att gå runt och shoppa själv (alla jobbar ju när jag är ledig) men så messade jag Joanna och helt galet nog så var hon ledig just idag. :) Fick ju en del presentkort på mitt-i-city i present och idag var det dags att bränna dom :P Fick med mig en hel del saker hem - ett par fina sockor från Canadian Snow, en stickad tröja, ett linne, ett par svarta brallor (hög midja, dragkedja bak, från Vero Moda - ni vet modellen) och ett par långa träningsbyxor. Är riktigt nöjd med mina inköp och är väldigt väldigt glad över timmarna med min bästa. :) Efter shoppingen blev det lunch med tillhörande lösningar av världsproblem och sen avslutade vi dagen med att jaga ut en fågel ur Joanna och Björns lägenhet. 😂😂😂 Har vart en riktigt perfekt dag och som grädden på moset och pricken över i:t kom Emil hem redan idag istället för imorrn. Vissa dagar alltså. :)

Resterande delen av veckan kommer att spenderas dels på jobbet, torsdag & lördag, och dels med familjen. Carina kommer hem imorrn så på fredag ska vi fira att hon fyllt år. Förhoppningsvis blir vi alla Emils syskon med familj, plus morbror med familj. Ska bli kul med familjekväll, vin och fredagsmys. :) Även lördag ser faktiskt ut att kunna bjuda på ett glas vin eller två, jag och Saga kör nog en AW vid elva-snåret på lördag. ;) Ska bli riktigt kul! 

Nu gör jag ett nytt försök till sömn, heja mig!