hannacarin

It's my birthday'

Kategori: Allmänt

Näää okej inte längre. Men igår var det årets bästa dag - min födelsedag! ;) Och vilken kalasbra dag det blev sen, herre! Fick besök av Saga, Liam och Beppe på dagen, en skogspromenad med hundarna, lite fika och paketöppning.. Så fina vänner! Sen fick jag mer paket av min fina Emil när han trillade in efter jobbet... Det superfina brickan jag önskat mig hade han gått och köpt, godingen. Plus att jag fick presentkort på en timmes gravidmassage🙏🏼🙏🏼🙏🏼  Kan inte med ord beskriva hur skönt det ska bli!

På kvällen kom familjen med ännu fler paket och vi bjöd på brak-kvällsmaten! Massa olika bröd, röror, ägg, götte-pålägg och dryck till det. Blev en jättemysig kväll med min fina familj! Fick jättebra presenter, med samma tema som jag hade önskat mig - rå om kroppen-saker. Presentkort på klipp&färg på Soda, avbokade min tid i veckan pågrund av lite tajt budget just nu så det passade verkligen perfekt! Fick också presentkort på Bodyshop så redan idag var jag och köpte mig en ny body butter och även en ansiktskräm. Har alltid samma i ansiktet som på kroppen men nu tänkte jag få lite ordning på den saken och unnade mig något lite mer speciellt. :) 

Som sagt, en superbra födelsedag med massa fina paket och jag känner mig precis så bordskämd som man ska göra efter en sån dag❤️