hannacarin

Latest news.

Kategori: Allmänt

Nu är det inte många timmar kvar, snart drar vi på festival! I alla fall över en dag. :) Ebba ska vara hos moster Lotta, Penny hos Jocke&Sara och vi drar vår kos ända till Bråvalla, Norrköping. Ska bli så himla kul! Men samtidigt lite tufft att vara ifrån Ebba så länge. Hinner nog även börja sakna Pennan lite skulle jag tro. :)

Vi åker vid lunch imorrn så hinner vi se ett gäng bra band innan vår höjdpunkt Rammstein går på. Ska bli sjukt spännande att se dom live. Snacka om anyting-can-happen-thursday😂

Har vart svinmkt att göra senaste dagarna och vi har varit sjukt effektiva. På midsommardagen röjde vi utomhus som galningar och det resulterade i bra jobb men två sönderbrända ryggar. Som om vi aldrig sett solen nån av oss, sjukt klantigt!! På söndagen storstädade vi huset och passade även på att sladda till Ikea precis innan stängning. Köpte nya kuddar till sängen, så jäkla skönt! Och sen lite mer småskit, såklart!

På måndagen hade vi mammaträff här hos oss, jättetrevligt. Ska köra en träff till innan vi tar "semester" några veckor. :) Sprang även på kvällen och nu jäklar tar det sig med mina tider. Hade en kilometertid på 6,37 min nu. Springer fortfarande bara 2,5 km och tycker det är lagom just nu.

Igår drog jag och mamma igång med altanprojektet. Det är återkommande varje år och inträffar ungefär när jag sagt att jag ska köpa blommor i ca tre veckor men inget händer. Mamma tappar tålamodet, fixar blommor och hjälper mig att göra altanen så fin det bara går att få den. :) Är otroligt tacksam för att hon hjälper mig, avskyr ju sånt där😂 Ska fota lite när jag är helt klar med allt så får ni se!

Näää hörrni, nu är klockan efter två, dags att sova!

Ps. Veeeeeet att det är mycket Ebba-bilder just nu, men håll till godo! Ska göra massa andra saker resten av veckan, mycket mer än att bara fota Ebba. ;)