hannacarin

Det lilla lyckopillret.

Kategori: Allmänt

Status: Lilla Lusen är fortfarande förkyld. Snoret härjar men i övrigt är status helt okej faktiskt. Hon härjar på och är sitt lyckliga lilla jag mest hela dagarna. Dock har hon lyckats med något Emil aldrig klarat, trots löjligt mycket sjukdom genom hela vårt förhållande. Hon har knäckt mitt immunförsvar den lilla skitongen!! Emil som är sjuk konstant har kanske smittat mig en av tio gånger. Ebba lyckas varje gång! Inte cool. 


Imorrn ska vi till stan en snabbis jag och Lusen, och köpa lite kalastillbehör. Tänkte åka till TGR, där är det billigt och bra. Servetter, ballonger, girlanger och vimplar. Lite inslagningspapper och sånt blir det nog också. Har en bra plan inför helgen. Kalas för Emils sida på lördag och för min på söndag. Har klurat lite på fikabröd och sånt och tror jag har bestämt mig nu. Tänkte Lusen ska få en minitårta som hon får pilla lite med så kör vi andra på fikabröd och typ kladdkakor el liknande. Det känns lagom och bra. Ska baka lite hallongrottor också, det har både jag och Emil haft craving på länge nu. :) 

Jag hoppas att min present till henne kommer innan torsdag bara. Har beställt en rätt kul grej från Wish som jag tror hon kommer gilla. Emil vet inte vad det är så jag får visa er när hon fått sitt paket. Har även beställt lite kläder men det vet Emil om så det är ingen hemlighet. :)