hannacarin

Tuffa tider.

Kategori: Allmänt

Just nu är det mycket som tar energi och vi går alla på sparlåga här hemma. Intensiv period på jobbet, mini i magen som tar sin beskärda del, mini utanför magen som har lite tufft och sen lite mer skit. Det var längesen jag var såhär otroligt trött, igår somnade jag i soffan 22.15 vilket är högst ovanligt, kan förmodligen räkna gångerna på en hand. 

(null)

(null)

(null)

Efter Ebbas två veckor hemma med sjukdom har vi haft otroligt tufft med lämning på dagis. Hon vill inte dit och börjar vara ledsen redan hemma en timme innan vi ska åka. Jag får kämpa som fasen med att få i henne frukost och hålla henne på andra tankar. Väl i bilen kommer gråten och när vi stannar utanför dagis är det storgråt. Hon gråter och kan knappt få fram ord men skriker att hon bara vill vara med mig och Emil när jag åker därifrån. Fy fan i helvete kan jag säga! Tror ni det river i bröstet och gör att man vill köra på sig själv med bilen hellre än att lämna henne, svar ja. Igår grät jag som en dåre i bilen när jag åkte därifrån, hon var så himla ledsen. Men saken är att det går över rätt snabbt efter att jag har åkt och när vi kommer och hämtar vill hon inte ens med. Jag vet att hon har det jättebra. Men den separationsångesten hon har just nu blockar allt annat för henne. Idag gick det lite bättre med jag var galet peppig och vid lämning var jag jättesnabb iväg. 

Jag hoppas innerligt att det här släpper för henne snart för jag blir helt slut efter varje lämning, redan innan man ens kommit till jobbet är man slut liksom. Sen är det väl inte direkt bättre med kroppen fullproppad i hormoner som gör en knäpp i skallen från början. 

(null)

Graviditeten då, hur är status där kan man ju undra. Jag går snart in i vecka 15, har gått upp  lite grann i vikt, går en hel del promenader men inte så mycket träning i gymmet på senaste. Jag har varit väldigt trött men det börjar gå över, förutom just nu men det har sina andra orsaker. Har också varit rätt mycket illamående, betydligt mkt mer än vad jag var med Ebba. Har haft rejält sug på olika maträtter, men inget som hänger i sig längre än tills jag käkat just det jag har suktat efter. Men mat generellt är på tapeten en hel del i min gravidhjärna😂 Känner lukter extremt mycket och skulle förmodligen kunna ta över polisens likhundar och sen hjälpa till med att söka knark och sånt. Herre. Gud. Allt luktar så åt helvete mycket, gaaah. Hade som nyårslöfte att äta minst en frukt per dag under graviditeten och det har jag hållt bra tycker jag. Försöker också äta lite bättre kost än vid förra gången. Har planer på att inte gå upp 30 kg varav hälften är pga oboy och rostmackor typ varje kväll. Men vi får väl se, jag är ju löjligt bra på att lägga på mig, varför skulle detta tillfället vara ett undantag?!

Till helgen fyller mini 3 år och det blir firande i dagarna två. Ska bli så kul!❤️🦄🎉🎈