hannacarin

Högt och lågt, men mest lågt

Kategori: Allmänt

Förra veckan var en riktig katastrof-vecka där jag kraschade ungefär varje dag. Intensiva fighter med mini precis varje vaken sekund PLUS varje natt när hon vaknade och var vansinnig. Slutade med att jag fick ur mig ett gäng avgrundsvrål på fredagmorgonen (yes Sussie, ungefär av Js kaliber) så Penny sprang och gömde sig, Ebba grinade och jag likaså. Färdigsminkad var jag också och halvt påklädd för att åka till jobb/förskola så vi blev lite sena den dagen. Ibland är man inte världens bästa förebild men det får vara så. Barn har en grym tendens att hitta precis varenda triggerpunkt man har och efter diskussioner om precis allt varje morgon så brast det för mig. Det gick liksom inte att stoppa. Från tårna kom det och jag hade fan ont i halsen efteråt. Plus att jag var helt dränerad såklart, fanns inte en enda uns med energi kvar den dagen. Somnade till och med i soffan under fredagsmyset. Men återigen, det får vara så. 

Har också jobbat helg, en seg och långsam en blev det. Så tröttheten har varit helt brutal. Men idag har jag iaf varit ledig och jag och Ebba har inte bråkat en enda gång. Det har varit otroligt skönt och jag känner ändå att den här veckan kommer bli bra mycket bättre än förra.  Vi är redo för fyra dagar på jobb/förskola och sen fyra sköna dagars ledighet igen. 

Nästa vecka ska jag till tandläkaren. Fick en tid hos en privattandläkare här i Forshaga strax efter nyår och hoppade på den. Där konstaterades det att jag har hål i en tand. Denna kära tand har krånglat till och från i ett par år så jag räknade med att den skulle vara paj. Sist jag var hos tandläkaren var när jag bodde i Markaryd vilket är år 2010. Där drog jag ut en visdomstand vilket var lite crazy. Nu sisådär 8-9 år senare är det i alla fall dags att laga ett hål. Eller eventuellt rotfylla tand-fan. Med min tur skulle jag snarare tro på att den behöver rotfyllas eftersom jag gått så länge med problemet. Oavsett suger det för 1. Det är svindyrt och 2. Jag kommer bedövas vilket betyder sprutor i munnen. Har gjort det förr och klarade det galant så det bör gå bra, men mitt problem är att jag blir så jävla nervös för sånt innan det väl är gjort. Har ändå piercat mig (TVÅ GÅNGER I FEJSET!!) och fött barn, klarar man inte allt utan att blinka då? Tycker ändå det. 

Om två veckor kommer det i alla fall hända kul saker! Då är det dags för rallyt och jag ska både jobba och gå på det. Torsdag och lördag körs det sträckor på travbanan så jag ska, precis som för två år sen, stå i vip-entrén och släppa in folk till restaurangen. Det ska bli väldigt kul! Och på fredagen ska jag få åka upp till Torsby och kolla när dom kör. Klara hade fått en inbjudan (det är alltså via jobbet jag ska åka) men kunde inte den dagen, så jag fick frågan i stället och tänkte att äh jag kör! Så jag ska upp med Karlstad kommun och massa okända människor, känner eventuellt någon eller så känner jag noll personer. Men det ska bli kul att få nätverka lite och faktiskt kolla på rallyt för första gången i mitt liv! 

Den här veckan har ungefär noll planer och det är precis vad familjen Andersson/Green behöver. Vi behöver ta igen oss lite, inte planera upp varje ledig sekund av livet och bara köra lite hakuna matata. Ska försöka träna lite också. Har bara kört ett pass/vecka senaste två veckorna och det är ju lite kasst. Ska försöka bli lite bättre denna vecka!