hannacarin

Ännu mer loppiskärlek!

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)

(null)

Okej först kan vi alla bara ta en stund att reflektera över att vi snart, och om allt går som det ska, har en supermini-bebis igen. Alltså va?! Väldigt svårt att ta in.

Bortsett från det åkte jag på barnloppis i Deje idag och fyndade som vanligt en hel del fina saker. Tog kort på nästan allt som den minsta ska ha och är väldigt nöjd med vad jag fick med mig hem till hen. Det mesta från PoP och villervalla men även lite andra saker. Till Ebba blev det ett par klänningar, en kjol och en väst. Allt som allt kostade kalaset 360 spänn. Det är fasen bra pris för så mycket kläder, speciellt när det var en hel del bra märken jag fick med mig. 

Igår var jag ju hem till en tjej och kikade på kläder till mig själv och där kom jag också hem med bra och prisvärda saker. Ett par bootcut jeans för 50 kr, en randig tröja för 30 kr och en svart klänning för 40 kr. Väldigt konstig situation egentligen, komma hem till en vilt främmande människa och prova kläder i hennes gästrum😂🤷🏽‍♀️ Men hon var supertrevlig så det var ändå helt ok. Är mest glad över att hitta fina begagnade mammakläder🙌🏼