hannacarin

Ledig helgđŸ™ŒđŸŒ

Kategori: AllmÀnt


(null)

(null)

(null)

(null)

IgĂ„r kollade solen fram ett par timmar sĂ„ vi passade pĂ„ att dra med Hilmut och Lotta till Mariebergsskogen. Kidsen röjde svetten som vanligt sĂ„klart. Lekparklek, spana in djuren, Ă€ta glass och sen Ă„kte vi till och med tĂ„get😂 Och sen lite mer lekparkslek innan vi drog hem. Ebba var sjukt taggad och hade sĂ„ jĂ€kla kul hela tiden vi var dĂ€r, det Ă€r vĂ€ldigt kul att göra saker med henne för hon uppskattar det verkligen. Plus att hon lyssnade jĂ€ttebra och var jĂ€tteduktig igĂ„r. 

(null)

Ebba har under helgen gjort stora framsteg med tvĂ„ saker. Nummer ett - hon har hajat grejen med att trampa. Hon fick en cykel av mamma och pappa för ett tag sen och idag var andra gĂ„ngen hon cyklade och det gick sĂ„ himla bra. Hon bromsar som f*n emellanĂ„t, men det flyter ocksĂ„ pĂ„ minst lika bra. Hennes trehjuling hĂ€r hemma har hon inte haft lika lĂ€tt med sĂ„ det var vĂ€ldigt kul att se att det Ă€ntligen lossnade för henne💜
Den andra saken Ă€r att hon Ă€ntligen vill göra nummer tvĂ„ pĂ„ toaletten/pottanđŸ™ŒđŸŒ Hon har ju varit mer eller mindre blöjfri dagstid sedan i somras, men helt och hĂ„llet sedan jul. Förutom att hon vĂ€grat bajsa annat Ă€n i blöja. Men nu sĂ„! KĂ€nns som en seger för hela familjen tror jag. Ska tillĂ€ggas att det aldrig varit tjat frĂ„n min eller Emils sida, vi har bara frĂ„gat varje gĂ„ng det Ă€r dags hur hon vill göra sĂ„ har hon sjĂ€lv fĂ„tt styra. Men det Ă€r ju vĂ€ldigt skönt för henne sjĂ€lv ocksĂ„ att slippa blöjor sĂ„ mkt det bara gĂ„r. Liten blir verkligen stor nu😭

(null)

Årets första grĂ€sklipp idag och det var svĂ„rt att avgöra vem som var gladastđŸ˜‚đŸ€·đŸœâ€â™€ïžđŸ˜ MisstĂ€nker att Emil kommer ha sĂ€llskap varenda klipp den hĂ€r sommaren för jisses vad nöjd hon var nĂ€r hon satt med. ÄndĂ„ började det regna en del pĂ„ slutet och det var kallt som fan, men hon hĂ€ngde i och ville absolut inte gĂ„ av. Lilla hjĂ€rtat. 

Nu har vi tvĂ„ lediga dagar tillsammans jag och Ebba och det ska bli vĂ€ldigt skönt. TĂ€nkte försöka stĂ€da lite, gĂ„ lĂ„ngpromenader pĂ„ mornarna och sen göra lite lĂ€tta aktiviteter med mini. Hoppas pĂ„ mer sol och vĂ€rme ute bara sĂ„ att man kan hĂ€nga i trĂ€dgĂ„rden lite. 
Kommentera inlÀgget hÀr: