hannacarin

Bildbomb.

Kategori: Allmänt


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Veckan som gått har bjudit på en hel del kul. Ebbas tavelvägg är klar. Tycker det blev himla bra! Printsen från Jessica blev toppen, det som det står om piffig fick vi med som ett extra utan att behöva betala för. Tycker verkligen hon valde ett som passade in på Ebba super😂🤷🏽‍♀️😍 Lite fika och IKEA-häng med mamma har vi hunnit med. Playdate och våffellunch med Helena och kidsen var poppis i måndags. Hon visade mig hur jag skulle knyta sjalen också så den här veckan har Love fått sitta i den en hel del, och har somnat i den också. Bra betyg. I fredags kom solen. Äntligen! Emil hörde att november normalt sett bjuder på ca 50-60 soltimmar. I år har vi fått 10-20 h. Så det är fan inte konstigt att man är helt mosad i hjärnan av allt spöregn och grå himmel. 

I torsdag tog vi julkort hos Anna Granath. Dom blev SÅ bra! Åh vad nöjd jag är. Lägger inte ut nått här förrän dom gått iväg på posten dock😊 Igår var jag på babyshower för Karin. Så mysigt och kul! Tror hon blev väldigt nöjd med kvällen😍 Och idag har vi avslutat veckan med glöggmys hos Joanna och Björn. Så jäkla fint initiativ och det var en supermysig eftermiddag med godis, julmust (och glögg såklart), gött häng och gött gäng😍

Nu blickar vi framåt mot en vecka i vinterns tecken. På torsdag drar vi nämligen till Sälen med mamma, pappa, brorsan, Linnea, Jonas med familj och mormor och morfar. Ska bli SÅ KUL!!