hannacarin

Skogskur

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jobbhelg blev kurhelg för mig. Hade ont i halsen och var snuvig i fredags så jag bestämde mig för att det var dumt att jobba helgen. Fick som tur var en inhoppare och har nu kunnat vara hemma utan att behöva oroa mig för jobbet. Är snuvig men känner inget i halsen tack och lov. Emil däremot är riktigt risig och Ebba har också åkt på förkylningen. Förhoppningsvis fortsätter jag åt rätt håll och kan jobba på tisdag, för Emil ser det mörkare ut. 

Under helgen har vi varit ute rätt mkt i det fina vädret och kurerat oss. Skönt för kidsen men även för oss vuxna, frisk luft gör otroligt mycket när man är hängig tycker jag. 

Är impad av Love måste jag säga. Han är så grym på att gå, han behöver nödvändigtvis ingen vagn. Idag gick vi en kort tur genom skogen och han traskade på hela turen, är kanske en km i alla fall. I trollskogen var han också grym och gick mycket själv. Ebba som är 3,5 år äldre klagar så fort vi går längre än fem min typ. Hon är helt hopplös med det där, för henne måste det vara något som händer under tiden som man går eller att det väntar något kul vid slutdestinationen. Annars klagar hon konstant på att det är tråkigt eller att hon är törstig eller att hon är trött i benen osv.