hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Årets nattklubb... Igen :)

Kategori: Allmänt

Några bakom titeln har ni här nedan :) Personalfest i måndags, lite seg med att ladda upp kort. Men här har ni iaf :) Och om det av någon händelse skulle vara så att någon, mot förmodan, eventuellt, vill att jag ska ta bort något av dessa ursnygga fotografier så är det bara att säga till ;)

Då hare vare jul igen...

Kategori: AllmäntPaketinslagning a la Christian. Han bjöd på stor underhållning... Precis som förra året :PSkranaste granen ever... Syns dock inte för aaaaaaaaalla paketen :DKajisbajis. Sötaste hunden i hela kvarteret!Bäääbis!Farmor och farfarPaketöppning :)Väl hemma i Forshaga blev det spel...Gissa flaggan? C är sjukt bra på att gissa medan jag knappt kan Danmarks... Skön nivå där!En suddig fis! :)En suddig mig!

Har haft en toppenbra julhelg. Det känns knepigt att det redan är över, men lite skönt också. Nu är alla lediga i mellandagarna och jag kan träffa massa av dom och mysa :) Julafton spenderades först hos farmor och farfar på Hammarö. Där blev jag två handdukar och en sminkning på Make up store rikare. Helt perfa :) Har vart och blivit sminkad två ggr tidigare och jag tycker det är jättekul. Har slut på lite produkter så det är bra att man får plocka ut lite sånt också.

Efter Kalle rullade vi vidare till mamma och pappa i Forshaga. Tillsammans med mormor och morfar blev det ytterligare en paketutdelning. Fick en värmefilt från OBH Nordica av Christian. Kan det vara så att han har tröttnat på iskalla händer och fötter tro? ;) Sen fick jag presentkort på Clipodrom, biocheckar, SATC 2, en ring från Rock of Sweden, tröja, en stavmixer, en fäll... Har förmodligen glömt en del saker. Men på det stora hela fick jag nog med allt!

Julgodis :)

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort lite julgodis. Jag fick en idé när jag och Julia var på Ikea igår. Eller det var egentligen Julias idé, men jag har härmat henne lite. Hon skulle göra julgodis att bju till höger och vänster på under jul. Då kom jag på att det skulle jag också minsann göra. Sagt och gjort. Idag har jag gjort snabbkola och ischoklad. Det blev rätt bra och för att vara mej är jag hemskt nöjd med resultatet :) Jag fyllde två burkar som jag tänkte att jag och C skulle ge bort när vi åker för att träffa hans syskon med familj nu under jul. Vi ska ju inte köpa något till varandra, men det känns så kasst att komma dit utan nått alls. Så därför ska dom få lite hemmagjort julgodis av oss :)Och ja. För er som är lika bra på svenska som jag är (förutom en kort sväng förut), det fattas ett s på Christian. Annars blir det en hemskt dålig mening. Det är nu tillrättagjort men jag orkade inte ta nått nytt kort.