hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Roligt nästan jämt.

Kategori:

Ja, att ha hus är ju inte något "bara", det fick jag lära mig redan förra året när vi renoverade insidan på hela skiten. I år är det därför dags att fokusera på utsidan av huset. Efter dräneringen i höstas ser det minst sagt ut som skit på hela gräsmattan och vi har inte heller fyllt i allt som ska fyllas runt huset då fyllet inte räckte. Det får vi sota för nu kan jag lova! Igår kom ett lass med sand som ska fyllas i vallgraven och även på kortsidan av huset. Det som sen blir över ska läggas i alla gropar som lastbilen gjort på gräsmattan. När sanden är utplacerad är det dags att ringa hit ett lass med jord. Den ska krattas ut överallt för att vi ska kunna så gräs så fort som möjligt. Kul va? :P

Med tanke på att jag är hemma om dagarna fick jag ta tag i första "sandpasset" tillsammans med lillebror. Vi har nog tagit ungefär hälften av hela lasset bara för att kunna fylla upp vallgraven på framsidan under entrétrappen. Efter 2,5 timme var vi helt slut kan jag lova! Jobbigare än all träning är vanligt jäkla hederligt kroppsarbete utomhus, fy fasen säger jag bara! Nu får mina blåsor i händerna vila tills imorrn så får Emil köra ett pass idag när han kommer hem från jobbet. :)

Resultat!

Kategori:

Kom på att jag glömt visa er resultatet av mitt måla-älg-&-hänga-upp-på-väggen-projekt. Bilderna gör den inte riktigt rättvis och den bör helst upplevas i verkligheten, men ni får använda fantasin lite :) Jag är iaf otroligt nöjd och det blev precis så bra som jag tänkt mig!

Och på tal om resultat. Idag förbättrade jag min tid per kilometer ytterligare. :) Sprang 5 km på 34,11 min och hade en tid på 06:50 min/km. Så himla nöjd att det händer något! Och då hade jag även lilla Cajsan med mig som inte är så van att springa på det sättet. Klart hon springer när hon är lös och så, men springa med någon i motionsform är inget hon gör jätteofta. Ändå så är hon superduktig och håller sig precis bakom mig i samma tempo, riktigt kul :)

Har nu äntligen bokat tid för att färga håret också. Vill ju gå från mitt kolsvarta barr till en kritvit snygg färg, något som inte är helt lätt tyvärr :P Ska ha första "sittningen" 14 maj och då ska vi göra tre etapper - avfärgning, toning och slingning. Förhoppningsvis håller håret och då fortsätter vi någon månad senare med mer slingor och så håller vi på tills håret är redo för en blekning helt och hållet. Längtar så tills vi drar igång! Nu har jag varit svart i över två år så det är veklingen dags att bli ljus igen. :)

Zombies av olika slag. !

Kategori:

Jag vet inte när det hände, men uppenbarligen har det hänt. Jag har blivit ett träningsfreak! Kom över den här länken och insåg min åkomma direkt: http://www.veckorevyn.com/Kronika/VeckoRevyns-Josefin-Knave-Lat-dig-inte-smittas-av-en-halso-zombie

Länken är från en krönika skriven på veckorevyn.com och handlar om hur alla i dagens samhälle numera har blivit tränings/hälso-zombies. Det tas foton på nyttig mat, löprundor, tränade armar, träningsskor och allt möjligt som har med nyttigt och hälsosamt liv att göra. Och allt detta ska postas på Instagram eller fejjan så fort det bara går. Tjejen som skriver krönikan vinklar det som en rätt dålig grej just för att det kan skapa så mycket osäkerhet och dålig självkänsla hos många människor. Dock är det en väldigt rolig text och jag håller med om mycket som hon skriver. Jag kan tycka att det är kul och peppande när jag ser andra lägga ut bilder när de tränar eller på hur långt de har sprungit. Men det är ju bara för att jag gör precis likadant. Senast igår la jag upp ett helt värdelöst kort på mina joggingskor. "Here we go again." Vem bryr sig egentligen om mina dojjor och att jag tränar? Det handlar såklart om bekräftelse och att man vill visa alla andra vad jävla duktig man är. För min del så är jag en jävel på träning, men mycket sämre på supermegabamsenyttig mat. Därför lägger jag hellre upp bilder på träningen för att få min bekräftelse.

Alla har vi väl våra olika sätt för att få bekräftelse och jag tror bara att den stora trenden just nu är att träna som fan och äta onormalt nyttigt. Sen försöker var och en göra så gott dom kan för att hålla efter den trenden. Det är ju då bara att gratulera till alla ni med platta magar och tränade armar, jag hör (ännu) inte till den skaran så från mig får ni nöja er med svettiga träningsdojjor och printscreens från mina löparrundor. ;)