hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Bättre sent än aldrig...?

Kategori: Allmänt

Har äntligen tagit tag i att beställa tackkort till er som kom till Ebbas dop. Herregud vad sega vi blev med den grejen. Jaja, kör på gamla klassikern "bättre sen än aldrig" och hoppas vi kommer undan med det. ;) 


Eftersom jag gjorde inbjudan ville jag såklart ha tackkortet i samma tema. Kollade därför upp mått på vanliga foton man beställer från nätet, gjorde sedan mitt eget kort i InDesign och beställde som foto. Kostade typ 1,25 kr per kort (bortsett från frakt) vs "riktiga tackkort" som sajterna gör åt en som låg runt 10kr per kort. Och då fanns det ändå inga motiv vi gillade. Ibland är det himla smidigt att kunna lite grafisk formgivning. :)

Lata dagar och drömmar.

Kategori: Allmänt

Tänk att den här fröken snart fyller ett år. Helt galet! Och snart börjar jag jobba igen. Snart blir allt så annorlunda. Hade mer än gärna varit hemma med henne flera år till. Bara hängt på öppna förskolan och tagit det manjana. Men då hade vi förmodligen fått bo utanför öppna förskolan i ett tält också och det känns rätt o-nice. Det ska bli skönt ändå att få in lite cash igen för det här med mammapeng suger fett. Får fortsätta drömma om en lottovinst, plötsligt kanske det händer?! 25 papp i månaden i 25 år. Då drar vi utomlands varje år under den kassa svenska vintern. Drömmen!!! 


Jaja back to reality. Idag har jag och Ebba lekt, gått i skogen med mamma och hundarna. När Ebba sov tog jag ett bad. Sen gjorde vi pannbiff med kokt potatis och morötter. Avslutade dagen med ett pass på crosstrainern, svettades igenom 1,5 mil!!! Och kan knappt gå nu😂 Men det ger resultat och det är väl det som räknas. Var sugen som fan på nått onyttigt förut men vi har inga onyttiga saker hemma så det fick bli en osaltad naturell riskaka. FYI den dämpade INTE suget😂😂🙈😭😭 

Hur vi sover.

Kategori: Allmänt

Inatt blir en knasig natt, kanske. Ebba sover i sitt rum, Emil i datarummet och jag i sovrummet. Blir inga syskon till Ebba, det kan ni vara säkra på, hahaha😂 Skämt å sido. Mini krånglar ju en del med sömnen just nu, skulle tro att hon går igenom en riktigt stor utvecklingsfas. Därför får hon dela säng med mig emellanåt. Okej men ni har ju en hel jäkla dubbelsäng tänker ni kanske nu, japp det har vi. Men jag är superwierd med att sova nära någon annan och att dela säng med både Emil och Ebba (båda rör sig nått i hästväg i sömnen😱😂) är helt omöjligt för min del om jag ska få sova överhuvudtaget. Så, då har vi rett ut våra sovarrangemang för den här natten. Imorrn hoppas jag på sällskap i form av min kära sambo, men vi får väl se. ;)


Sprang intervaller hem från kalaset förut. Tog en extrasväng för att få ihop till en femma, det kändes bra i kroppen och sträckan var lagom. Har dragit igång med crosstrainern också, ska köra varannan kväll, stenhårt. Blir nog bra det här någon gång! Har ett tydligt viktmål till Ebbas ettårsdag och ska ge järnet för att klara det.

Grinden är monterad här uppe nu, fan vad skönt det känns! Även om det fortfarande finns saker hon inte får greja med här uppe behöver jag inte nerva över att hon ska stupa ner för trappen. Fy fan hade aldrig förlåtit mig själv. Igår hittade hon btw blomkrukan som står på golvet i badrummet, tog ungefär en sekund innan hon tog sig en näve jord.