hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Hänt sen sist...

Kategori: Allmänt

Jag har gått på semester. Men en inflammerad disk. Alltså har jag inte riktigt semester. Vi har fått dumpa en hel del saker som vi haft planer på bara för att jag knappt kan röra mig. Men sånt är livet och som tur var kan jag sola och bada, mkt försiktigt, så jag får väl överleva helt enkelt. Slänger in ett gäng bilder som visar vad vi gjort senaste veckan... :)Update!

Kategori: Allmänt
Min lilla skrutt blir stor. Hon bara växer och växer hela tiden... Och är såklart världens finaste lilla labrador.😊 Är inte ett dugg partisk där. ;) På senaste tiden har hon lärt sig att gå upp och ned för trappen till övervåningen. Detta betyder att jag inte får göra ett enda dugg i fred längre. Vi går på toa ihop, duschar ihop, byter om ihop... Ja ni hajjar. Men hon får sova på nedervåningen iaf. Har tagit bort buren och hon har fått hela köket nu till en början. :) För en vecka sen hade vi valpträff med hennes tre syskon och det gick minst sagt vilt till. Men kul att se hur alla har utvecklats och hur olika dom är. Har blivit lite utgångar på senaste också. Vi kan ju alla se den tydliga trenden... Haha! Selfies precis innan utgång.😂 Har haft väldigt roliga kvällar med mina finisar och det känns som en bra sommar än så länge. :) 


Bläääää

Kategori: Allmänt

Är förkyld som fuck, konstant sugen på skitmat, orkar inte räkna kalorier just nu och har nedräkning till semester. Och med den även det fina vädret som borde komma då nångång. Känner mig genomskinlig efter två veckor med konstant regn. Skitväder. Jag och Julia hängde iaf i lördags och då var vi riktigt snygga. Jag hade kavaj. KAVAJ! Värt att notera, det är ovanligt.