hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Snart är det jul! :)

Kategori: Allmänt

Ja, som ni såg har det vart bankett i helgen. En riktigt lyckad kväll, både på Pitchers som höll i middagen och sen "efterfesten" på månen. Blev lite mycket på slutet och det är lite luddigt på vissa ställen, men ack så kul jag hade :) Detta var enda gången jag har möjlighet att festa fram tills nyår i princip, så det känns som att det var värt varenda bakfulla sekund på söndagen. C kammade hem tre priser, varav ett var Årets spelare :) Känns kul när det har gått så bra för honom!

Igår var jag på travet och jobbade, vaktade i ca 5 timmar. Det är inte superkul, men för dom pengarna skulle jag kunna göra det varje dag flera gånger om dan! Riktigt bra betalt. Så jag är ändå nöjd. Nu sitter jag ihopkurad i soffan och ska börja skriva på en jobbansökan. Det är ett jobb jag verkligen skulle vilja ha, så jag ska filura länge med den här texten, förhoppningsvis tar jag mig vidare till intervju den här gången. I övrigt så ska jag inte göra så värst mycket idag. Spinning kl 18.00 med Anna är det enda som är inbokat. Ska ner på stan en sväng också, mina fejk-uggs från Skopunkten har redan pajjat efter knappa månaden, suck. Nu ska jag i min fattigdom få bidrag av mamma att köpa ett par skor med bättre kvalitet från nått annat ställe, tack mamma! Förhoppningsvis blir det inget krångel bara, gillar inte att lämna tillbaka saker.

I söndags var det förövrigt första advent, något som jag missade helt och hållet. Har ju inga julsaker, varken gardiner eller prydnadssaker. Eller jo, nu ljög jag. Jag har två tomtar och en adventsljusstake, gills knappt. Men nu kan man snart börja räkna ner till julafton iaf :) Gillar julen som bara attan. Mys!!