hannacarin

It’s alive

Kategori: Allmänt

(null)

Jag överlevde min bedrövliga förkylning tillslut. Hemma från torsdag ena veckan till söndag veckan efter, riktigt segdraget med andra ord. Jag övade mest på att gå jättesakta samt vila. Men lite småsaker pillade jag med också. Exempelvis så bakade jag riktigt goda vaniljbullar, som dessutom blev rätt fina. Känner mig sjukt stolt!! Youtube, mamma och Birgitta på jobbet var alla involverade på olika sätt. Men jag bakade alldeles ensam iaf😅

(null)

I dessa härliga Corona-tider händer inte speciellt mycket va. Bjussar på kort från livet med barnen som vanligt, mycket sånt blir det. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Älskar mina nya vita sneakers🤩 Nu är våren här för fasen! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tur att han har en så sjukt snäll storasyster alltså😅 Det tålamodet hon har med honom är otroligt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nej men vi sover inte så tätt ändå... 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ja nej men här får man absolut inte stå egentligen...... Alla regler bara försvinner ut genom fönstret med den här lilla dåren. Tusen gånger säger vi till han om allt han INTE får göra, tillslut skiter man i det en stund och knäpper en bild istället. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

För två veckor sen hade vi ett Coronasäkert kalas för Ebba med gänget från Emils sida av släkten. Vi lyckades pricka in strålande sol och säkert tvåsiffriga plusgrader vid solväggen. Ebbis fick fina paket, mamman fick sol, pappan korv med bröd och mini sov sig igenom allt i vagnen en bit bort - ni hör ju det var sjukt lyckat!! 

(null)

Ytterligare ett vårtecken, förutom mina snygga sneakers som definitivt är värda att nämnas igen, är att det är dags att klippa av strumpbyxorna till trekvartstights. Jag har en modell på strumpbyxor som är helt magisk, finns på HM och Cubus. Varje år när det blir vår klipper jag av fötterna på dom och kör sommarsäsong. Sen slängs dom, nya med fötter köps in till vintersäsong och så håller jag på. Sjukt bra system. 

(null)

(null)

Eftersom Love vaknar så bedrövlig tidigt får han alltid starta dagen med en flaska ersättning (ingen orkar göra frulle runt sex varje jäkla morgon). Han står i köket och väntar medan jag gör den, sen när den är klar springer han sitt snabbaste, kastar tutten i farten och hoppar upp i soffan. Där halvligger han och snuttar samtidigt som Bluey går på tvn. Sjukt bra liv. 

(null)

(null)
UTOMHUSLUNCH <3 

(null)

(null)
♥️♥️♥️

(null)

(null)

Det går bra för Love att lära sig rita... 

(null)

Finaste jag vet.