hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Som alla andra fetisar...

Kategori: Allmänt

Jag har planerat att ta tag i mitt liv efter jul... Med "mitt liv" menar jag skräcken att behöva bli lyft ur lägenheten med en lyftkran! Så därför droppade jag samma mening som tusentals andra svenskar förmodligen har sagt under senaste månaden... Men jag gjorde precis samma sak förra året och det funkade asbra (efter att ha säckat ihop under hösten började jag toktträna efter jul/nyår). Den balansen som jag hittade då var väldigt skön så därför ska jag hitta tillbaka till den tänkte jag... Tills dess får jag äta skit och jobba dygnet runt, det är bara att acceptera :)

Var ju ganska så bitter igår men för att kompensera det idag kan jag vara lite positiv och tänka på vad som kommer efter allt jobb.. Helgen innan julafton ska vi åka till Göteborg och där ska Emil ta mig till Lisebergs julmarknad för första gången i mitt liv :) Jag ser verkligen fram emot helgen supermycket och det ska bli skönt att koppla av efter allt jobb :) Och när jag är där ska jag semester-äta som värsta sortens fetis och efter det ska jag inte ha ett uns dåligt samvete :P

När jag ändå är igång..

Kategori: Allmänt

Om det är någon som vill ha en fullt fungerande hårblås är det bara att hojta! Jag fick ett super-blås i födelsedagspresent så jag har numera en över :) Den kommer att ligga och skräpa ett tag till men sen åker den i soporna!Möbelkrängarn och Bitterfittan :P

Kategori: Allmänt

Blocket är ett himla bra forum alltså. Av de sakerna Emil la ut igår har han på torsdag blivit av med soffgruppen och på lördag kommer det spekulanter på köksbordet med stolar. Bara att få sålt de sakerna blir ganska bra med pengar till renoveringen, vilket är otroligt trevligt! Det är inte alls billigt att renovera kan vi konstatera… Emil var ju rätt medveten om det, men lilla jag med huvudet i sanden vet ju inte så mycket om gipsskivor och spotlights :P Dock har jag flaggat för att jag gärna hjälper till, trots mitt ovetande, så när det är dags för målning/tapetsering och liknande saker kommer jag vara supertaggad :D Ska bli roligt!

Ikväll är det bara jag hemma på Rud. Emil fick efter mycket krångel i förmiddags åka till Västerås. Resan var planerad redan igår, men att Hasses bil skulle pajja i Karlskoga var inte planerat. Därför blev det sent iväg och det resulterade i övernattning… Suck. Tänk så fort man vänjer sig med att ha någon i närheten hela tiden, känns jättetomt utan honom hos mig. Ändå var det bara några månader sen jag var helt själv och det gick ju bra.. Även fast jag funderade starkt på att flytta in och Anna och Anders där en sväng ;)

Annars så har jag en grishelg framför mig och längtar egentligen mest till måndag igen. På fredag är det heltidsjobb 08-15.30 och därefter julgala på månen 16.00-02.00. På lördagen är det bara att sova sig fram tills nästa grispass börjar vid 16. Suck… Varför ha en fritid och ett liv när man kan jobba?

Låter lite (mycket) bitter, jag vet. Men man får vara det ibland!