hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Nytt i "garderoben" :)

Kategori: Allmänt

Jag har jättesvårt att hitta väskor jag verkligen gillar, men idag blev jag förälskad. Var nere och kollade i affärer på lunchen förut idag och då gick jag in i en liten butik i Arkaden, Special Me. Det har vart massa reklam i News om butiken och att dom har lite udda smycken och sånt. Well, Hello Paradise! Förutom alla snygga smycken fanns då min nya underbart snygga väska :) Kan verkligen rekommendera deras butik!

Rast-bloggar lite...

Kategori: Allmänt

Sitter och bloggar lite på rasten. Min kollega är i Egypten just nu och då känns det inte superkul att sätta sig vid fikabordet och bara glo. Kan lika gärna sitta vid datorn och greja lite :)

Igår när jag läste Metro och VF's inlaga fick jag syn på datumet för vårruset (10 maj) och insåg att jag inte alls kan vara med på det :/ Vi ska ha Kick Off med jobbet 11-12 maj, men när man jobbar på Marknad behöver man vara med och styra upp lite vilket innebär att jag åker upp redan dagen innan. Känns lite trist för det hade vart riktigt kul om vi hade fått ihop ett lag i år, det är rätt mysigt att sitta och käka picknicken efteråt. Men jag får väl anmäla mig till Karlstad statslopp istället. Eller ja, kanske ska kolla upp datumet på det också innan jag säger för mycket :P

Igår stack jag och solade efter jobbet, hemskt skönt. Kan ju inte se ut som att jag är sjuklig när Sussie kommer tillbaka från Egypten! Var lite i valet och kvalet om jag skulle springa eller städa när jag kom hem, men med tanke på hur lägenheten såg ut hade jag inte mycket till val ändå. Hade vart skönt att ge sig ut på en runda, men om jag hinner gör jag det i eftermiddag istället, innan jag ska iväg och jobba pass två.

Pass två ja. Idag kör jag ju som sagt bar igen! Sommarplaza på Clarion Hotell i Karlstad, mycket spännande. Jag har aldrig, under mina sex år i krogsvängen, prövat att jobba någon annanstans än på Månen. Fick höra lite om upplägget häromdagen och det känns som att det kan bli ett tungt pass. Två "riktiga" barer + två eventbarer, och de tar in typ 1500 pers. You do the math! ;)

Förresten, vart tog värmen vägen? I tisdags var jag ute och gick efter jobbet i bara tisha, idag åkte kängorna och varma strumpor på! Tycket inte om när man blir lurad sådär... Hellre att det är kallt längre fram på våren och när det väl vänder, så håller värmen i sig.

Dagens bild :P

Kategori: Allmänt

Smart, smartare, Emil ;)