hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Dags att piffa lite..

Kategori: Allmänt


Dagens Ebba innan hon bajsade igenom blöjan och vi fick byta till pjamas.😂

Har inte något dagens på mig, men här är tisdagens iaf. Tack gode Gud för alla filter på insta, ser inte riktigt ut såhär IRL om en säger.😂 Men! Mitt hår har blivit svinlångt! Fattar inte vad som hände men ungefär samtidigt som jag gick hem med gravidpenning slutade jag platta håret varje dag och det kanske har gjort att håret mått lite bättre. Vad vet jag? Känns kul att det är så långt iaf och till veckan ska jag slänga in en ny färg igen. Utväxten syns knappt så jag måste prickat in en färg riktigt nära min egen.👌🏼 Men oavsett så blir håret glansigare och mår lite bättre av lite uppfräschning. 

Ska även uppdatera garderoben lite nästa vecka. Lotta ska med mig in till stan någon dag så ska jag försöka hitta några byxor och kanske lite tishor. Inget i garderoben passar ju och jag blir galen av att gå runt i Emils jäkla mysbrallor hela dagarna. 

Vägen tillbaka...

Kategori: AllmäntOkej, det är bara att inse... Det kommer bli en hel bilder på den här smulan. Men hon är världens finaste (något partisk, men jag tror det är okej) så det går inte att låta bli. ;) 

Imorrn är det fyra veckor sedan förlossningen och jag står fortfarande still på ett vikttapp på ca 15-16 kg. Tror det var mina "gratiskilon" och nu behöver jag jobba för att tappa andra halvan. Känns tungt, men jag får skylla mig själv som inte alls skött kosten under graviditeten. Bestämde mig igår för att verkligen lägga ner mig nu för att så småningom komma i form. Bara godis och allt sånt på lördagar, det är första målet. Gå gör jag ju redan varje dag, ofta två gånger till och med, så där får jag liksom vara nöjd så länge. Ska börja köra lite övningar från appen mammamage den här veckan också, det är såna övningar man kan göra direkt efter förlossningen. Det är svårt att sätta upp ett mål för när jag ska vara tillbaka, det gäller ju att lyssna på kroppen så att jag inte går in i väggen direkt. Har varit lite seg i bäckenet sista två dagarna, men det kan vara pga att jag gått på lite intensivare med knipövningarna... Vill verkligen ta mig tillbaka smärtfritt och i bra takt så att det inte blir någon skit på vägen. 

The Flash⚡️⚡️⚡️

Kategori: Allmänt


Här har vi klorna som bara växer och växer. :) Klagar dock inte, gillar mina naglar så här. Dom blir aldrig så långa när jag jobbar, så jag får passa på att njuta. :) 

Igår firade vi påskafton hos mamma och pappa. Go-middag, The Flash och första utflykten tillsammans som familj. Perfekt dag! Ebba visade sig från sin allra finaste sida och skötte sig exemplariskt och charmade alla. ;)  

Vi kollade på kort från när jag var plutt och trots att alla har sagt att hon är superlik Emil kunde vi snabbt konstatera att hon är en kopia av mig, haha. Emil har sagt det hela tiden (såklart, han har ju haft rätt i allt kring mini-me hittills😂) men jag har haft svårt att se det. Men nu såg jag det verkligen, vi är helt galet lika som småttingar! 

Idag ska vi till Julia och Christoffer på lite påskfika, det blir mysigt. :) Skönt att känna att det är en dag till för Emil hemma, trots att det är söndag idag. Gillar våren med alla röda dagar!🙏🏼