hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

#emil31år

Kategori: Allmänt


Igår fyllde min stora kärlek 31 år! Självklart har vi firat honom med pompa och ståt, i torsdags kom familj och släkt hit. Långbord, vimplar i taket och tre Hannagjorda smörgåstårtor senare var alla gäster mätta och Emil supernöjd med dagen. :) Av mig fick han ett par svinschyssta hörlurar och en resa till Stockholm nästa helg! Har planerat helgen ända sen i mars typ men inte kunnat säga ngt till honom, men nu äntligen fick jag berätta.😊 

Igår var vi bortbjudna till brorsan och Patty på trerätters, något dom hade planerat helt utan vetskap om Emils födelsedag, så det blev en perfekt avslutning på firandet! Det roliga var också att den dessert dom bjöd på är Emils absolut bästa favvodessert - creme brulée!😂 Ibland ska man ha tur!Tänker fortsätta skryta!

Kategori: Allmänt


Idag tog jag femman utomhus innan jobbet. Kände från början att jag hade rätt högt tempo och ville verkligen klara att hålla det iaf halva biten. Men på nått sjukt sätt lyckades jag inte bara hålla det utan även dra på en extra hög växel sista kilometern. Mådde illa som en tok av ansträngningen, men det ska man väl göra när man slår nytt PB på 5km va!??💪🏼👍🏼👌🏼🙅🏿🏆 Ett stort grattis till mig själv, jag är grym bannemej. ;) 


Kanske kan det här ha sporrat mig lite också, när jag passerar Ängevi ser jag den här vyn.🙈 Hade ingen jättelust med spöregn, men som tur var klarade jag mig hem innan det drog igång.😊

Fif-forever.💔

Kategori: Allmänt

Igår var det brännbollsfest i Forshaga så  jag, Sandra och Anna frälste Saga i hemkommunen.😂 Blött blev det, kul hade vi och lyckan när vi prickade in årets finaste dag för grill&förfest på altanen var total. Det var en perfekt eftermiddag/kväll och förfesten var som nästan alltid roligare än "utgången" men det var kul att träffa lite kompisar från förr. :)