hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Eget lekrum!

Kategori: Allmänt

 
Lyxen att ha ett eget lekrum hemma hos sin mormor och morfar, den är enorm! Mamma har fixat iordning så himla bra med tält, kök (det som vi gjorde har tillfälligt flyttat dit), böcker och andra leksaker. Sen har hon fått en dockvagn med en docka som pratar. Den är storfavoriten just nu kan jag säga. Hon skulle åka dit flera dagar i rad och leka med dockan när dom precis köpt den, haha. 
 
I fredags prövade vi som sagt blöjfritt på förskolan och det gick så himla bra! Väldigt roligt tycker jag. Hon hade fått blöja på vilan och utomhus, vilket jag önskade och pedagogerna också tyckte, men inne vid måltider och lek var hon utan. Känns skönt att verkligen vara på G med det här nu och känna att det funkar så bra. Vi har kört stenhårt under sommaren och hon har bra koll, sen glömmer hon sig ibland men så är det ju såklart. Sen får vi säkert bakslag hit och dit framöver, men det får man ju också räkna med. Heja Ebbison! 
 

Lite om allt.

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)

(null)

Jaha två arbetsdagar är gjorda och snart ligger alla sjuka (tack förskolans alla snoriga  ungar för det), regnet fortsätter att ösa ner och ingen kommer ihåg den varmaste sommaren nånsin. Peppig tanke va?! 

Åhhhhh vill inte att sommaren ska vara slut redan. Även om vi aldrig nånsin haft så lång och varm och underbar och jävligt svettig sommar och ska vara tacksamma nu så vill jag att den ska fortsätta.

Två dagar för förskolan är iaf förbi och det bra. Imorrn ska dom försöka med lite blöjfritt på Ebba. Det blir nog bra. På jobbet är det redan fullt ös. Kommer bli en kul höst tror jag! Ska bland annat på konferens uppe i Boden. Så högt upp i Sverige har jag aldrig varit, ska bli häftigt att bara resa dit. Även privat tror jag hösten kommer bli grym. I november är det Mia Skäringer i LLA med Julia och Camilla. Musikhjälpen kommer i år till Lund så dit ska vi såklart försöka bege oss i december. Massa kul att se fram emot! 

Let’s do this, hösten 2018. 

PS. Jag uppnådde mitt bucketlist-mål om att hitta tillbaka till löpgädjen. Jag har till och med sprungit så jävla mkt att jag pajat knät. Kan vara löparknä, men har inte fått tid hos sjukgymnast än. Kul verkligen. NOT. Mvh kommer börja hata löpträning igen

En dag på crossbanan🎈

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår var vi till Kils crossbana och kollade på när Ebbas kusin André var med och körde ungdoms-SM. Det gick strålande för honom och han kammade hem en andra plats! Han ligger tvåa totalt i serien så vi håller tummarna att sista tävlingen i Helsingborg går vägen så att han kniper förstaplatsen!