hannacarin

Äh vi kör en omgång till!

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

Idag vaknade vi upp till snöslask och spöregn. Kunde inte ha varit mer deppigt känns det som, fy fan. Varenda cell i min kropp längtar redan efter vår och sommar, men det är ju ett tag kvar tyvärr. 

Har varit ledig idag, men det har mer känts som sjukstuga. Ebba hann vara på dagis en vecka sen blev hon risig igen. Och då var hon ändå helt frisk när hon fick köra igång förra veckan. Hostar och snorar som en tok, natt till lördag blev det nästan sådär skällande igen. Men det är ändå mkt bättre nu och eftermiddagen har varit bra. Hon får stanna hemma imorrn men skulle tro att hon är fit for fight på torsdag. Jag vaknade med halsont idag och har väl känt mig lite halvrisig också, så vi får väl se hur veckan utvecklar sig. Det bästa vore om jag kunde jobba, det är ju höstlov nu och då är det hög risk för större tryck på jobbet och då bra att vara full styrka. 

(null)

Den här veckan drog vi igång med ICAs matkasse. Tänkte pröva det konceptet i några veckor för att se om det passar oss. Inspirationen till mat är ju aldrig på topp hos mig och just nu är den inte speciellt mkt högre hos Emil så då prövar vi en ny grej. :) Har börjat med varannan vecka för att komma in i det i lugn och ro och första rätten körde vi idag. Enkelt och bra, pasta med köttfärssås. Men kul att pröva en ny variant på köttfärssåsen ändå, man kör ju lätt sin standard annars liksom. Vi valde fem dagar a fyra portioner, så kanske det kan bli matlåda också. Återkommer med mer recensioner när vi kört ett tag. :)