hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Färgat barret!

Kategori: Allmänt
Före.Efter. 

Borta är pissgula toppar och fjortisblonderingen, äntligen! Nu är jag några nyanser mörkare och trivs redan hur bra som helst. Är bara att inse att jag och min förra frisör inte pratade samma språk, tyvärr hann mitt hår brännas sönder av blonderingsmedel innan jag insåg detta faktum. Idag har varit på Soda inne i stan och är sjukt nöjd. Kommer fortsätta gå där hos samma tjej nu tänkte jag. Skönt att äntligen känna mig helt nöjd med håret. :)


Indiska levererar.

Kategori: AllmäntJag tror jag lyckades hitta en bra klänning. Tillsammans med svarta strumpbyxor, ett par stövlar och schyssta accessoarer blir det jättebra, känner mig nöjd. Hoppas Bosse håller med mig. <3 

Uppklädd, utklädd, oklädd, finklädd...?

Kategori: Allmänt


Snart är det dags att säga hej då till älskade Bosseman. Dags för begravning. Så definitivt på nått sätt, men det behövs nog nu. Jag tänker ofta att vi snart ska ses igen, fast det blir ju aldrig så. Men nästa vecka, torsdag 5 december, då ska vi ses en sväng. Och jag vill vara fin då, jättefin. Kan tyckas som en banal sak att fokusera på, men vad ska jag ha på mig? Jag är kolsvart året om annars och jag känner inte för att vara det på just den här dagen. För mig är inte Bosse en kolsvart person, jag vill ge honom något gladare än så. Ska in till stan med mamma imorrn och kika, förhoppningsvis hittar jag något fint.