hannacarin

Ensamvarg hela dagen.

Kategori: Allmänt

(null)

Sommarens absolut sista dag idag tro? Det var riktigt skönt i solstolen förut iaf, blåste lite sådär höstligt men samtigt så värmde solen sommarvärme. Känner mig rätt redo för höst nu men den får ju gärna hålla temperaturer kring 15-18 grader ett par veckor till. 

Ebba och Emil drog som sagt in till stan förut idag och dom var nog borta närmare 6 timmar tror jag. Under den tiden hann jag med asmkt grejer😅 Började med 2 km promenad med Penny. Sen vilade jag ca 30 min. Sen drog jag igång med övervåningen. Bäddade rent i vår säng, dammade och dammsög alla rum och plockade iordning saker som skulle ner till källaren. Kan inte förstå hur mycket grejer som bärs ner till vår källare varje vecka alltså, helt sjukt. Syns visserligen när man kommer ner, men ändå😂 Sen tog jag en dusch, käkade lite och satte mig i solen för att vila i ca en timme. Vid 16-tiden ringde Emil och sa att de snart var på g hemöver så då tog jag ett varv med dammsugaren på nedervåningen och fixade lite med tvätt i tvättstugan. Avslutade med lite vila innan gänget trillade innanför dörren😍 

Emil tycker jag är galen som väljer att gå promenad och sen städa när jag har en hel dag för mig själv. Men just nu tycker jag det är jävligt avkopplande att få greja ifred och boa runt lite. Vill att det ska kännas rent och fräscht när vi väl kommer hem från BB med lillebror och sålänge jag tar det i min takt med hög musik på är det rätt nice. 

Imorrn går vi in i september månad, så vi kan redan nu konstatera att det med 100% säkerhet blir en septemberbebis här hemma. Har varit väldigt inställd på augusti faktiskt så känns lite konstigt, men å andra sidan borde jag ha räknat ut att det skulle bli så. Att vara beräknad så sent i månaden som 29e talar ju rätt mkt för ett par dagar över och vips en annan månad. Med Ebba var vi beräknade 29 februari och hon kom 2 mars. Vi får väl se om det blir samma med den här. Hade ju varit skönt om det blir snart alltså :)