hannacarin

En bra dag!

Kategori: Allmänt


(null)

(null)

(null)

(null)
Alla dessa upptåg Penny får genomlida alltså😂 Idag har Ebba "bäddat ner" henne oändligt många gånger. Men som ni kan se ovan så blundar hon faktiskt så hon är ju rätt avslappnad i leken ändå. 

(null)

(null)

(null)

Idag har jag och Ebba haft en väldigt bra dag. Förutom några småbråk har dagen flutit på jättebra och vi har haft både roligt och mysigt. Mamma gav mig som råd att fokusera på de bra sakerna som händer under en dag. Så även om det skulle vara mycket bråk eller konflikter så finns det ju ändå några ljusglimtar under en dag. Det är något jag verkligen försöker att fokusera på, svårt ibland och görbart ibland. Men idsg som sagt, väldigt bra❤️

Love har haft det lite kämpigare och idag är väl första dagen han verkligen visat att han haft jobbigt av sin förkylning. Han har dock inte varit alls snorig sen imorse så det har varit skönt. Men han har varit missnöjd en hel del och ledsen. Men nu på kvällen somnade han i soffan vid sin vanliga tid, runt åtta snåret så det var skönt för han. Sen sov han till strax innan elva och då fick han mat. Nu ligger vi uppe i sängen och ska sova för natten. Gillar den här rutinen vi har just nu och hoppas väldigt mycket på att den ska fortsätta.