hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Låååååång dag

Kategori: Allmänt

Om igår var årets sämsta jävla skitdag som kunde dra rakt åt helvete, har den här dagen varit sjukt bra. Började med att åka på utställning med Penny. Mitt lilla hjärta blev placerad på femteplats och fick pris. :) Vi jobbade jättebra tillsammans och hon lyssnade nästan på allt jag instruerade henne till. Nu ska jag anmäla mig till en utställning här i Forshaga i mitten av september, även den inofficiell. Dock är det alla raser, inte bara labradorer... Och det känns lite tufft, men vi får väl se. :)

När vi kom hem från utställningen slängde jag och pappsen oss iväg för att plocka lite svamp. Lättare sagt än gjort, var folk precis överallt. Men tillslut hittade vi en del iaf. :) Och precis innan pappa gick ur bilen slängde han tillbaka sin kasse med svamp i bilen igen. Världens bästa pappa. :D 

Väl hemma efter typ tre timmar i skogen bestämde jag mig för att köra lite intervaller. Har bara sprungit på mornarna den här veckan och det har gått skit. Inte alls min grej att köra så tidigt, därav kassa resultat. Idag hade jag egentligen gjort tusen saker redan men så kände jag mig taggad att köra.  Och det gick så jäkla bra, äntligen lossnade det lite! Jobbigt som fan men gött efteråt. Känner mig verkligen på gång nu. :)


Så var vi igång då...

Kategori: Allmänt

Första veckan avklarad och det känns typ som att man aldrig vart därifrån. Men som jag skrev i förra inlägget, jag har vart taggad att börja jobba igen. Eftersom jag kör 75% så har jag rätt mycket ledighet normalt sett ändå. :) Och nu är det sista veckan som baren är stängd, att få börja jobba "på riktigt" i restaurangen igen ska bli en fröjd! Har även fått förtroendet att göra allt annonsmaterial nu inför hösten så det ska bli superkul att se det gå i tryck. :D Vi kommer även finnas på den stora skylten på Åhlénsbyggnaden, så där får ni spana. ;)

Nästa helg får ni förresten hålla tummarna för mig och Penny, det är utställningsdax! Det är bara en inofficiell tävling men det räcker gott och väl för att få igång tävlingsnerverna. Mitt största bekymmer är att hon drar så sjukt mkt i närheten av andra hundar, detta kan bli ett rätt stort problem. Men som sagt, håll tummarna för oss så går det kanske vägen med lite envishet, haha! 

Just det, måste berätta en till sak.😂 Jag och Emil har dragit igång en tävling mellan oss. Vi ska se vem som kan gå ner mest i vikt under en månad. För att jag ska ha en chans måste han gå ner två kilo för varje ett kilo jag tappar. Efter första veckan ligger vi lika. ;) Tror att han kommer att vinna det här, men vi får väl se. Ska göra allt jag kan för att det inte ska bli så, haha :D Semester 2014

Kategori: Allmänt

Nu är det snart slut på semestern för den här sommaren. Går på första passet på tisdag och det gör även Emil. Lite skönt att vi båda slapp måndagsångesten och får ha ledigt en "extradag". :) Har iaf haft en superskön semester med sol, bad, olika småaktiviteter, inredning, utgång och häng med underbara människor. Känner mig taggad att börja jobba igen och jag saknar mina sköna bönor på Drott, hösten 2014 nu kör vi. :D


Strandhäng med Penny, sådär smart.

Loppis i Skived, trehundramiljoner olika saker. Mestadels skit men det var en upplevelse utöver det vanliga!

Reeeeekor med Stockholmsstassörn😎


Minigolf, kom sist av alla fem. #ljusframtidinomgolf

Utgång med Stockholmsstassörn, vi övar yyyyyn. 
Extremvädret drabbar Forshaga. Helt sjukt.. Översvämning och storm. Domedagen är nära!


Har inrett lite också. Vardagsrummet blev av med två glasskåp och fick en hemmagjord stringhylla och ett ommålat och pimpat loppisfynd. Gästrummet fick nytt nattduksbord och lite pynt. 
Mormor och morfar har under sommaren passerat 50 år som gifta och igår firades deras guldbröllop med middag och festligheter med vänner och familj. :)