hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Låååååång dag

Kategori: Allmänt

Om igår var årets sämsta jävla skitdag som kunde dra rakt åt helvete, har den här dagen varit sjukt bra. Började med att åka på utställning med Penny. Mitt lilla hjärta blev placerad på femteplats och fick pris. :) Vi jobbade jättebra tillsammans och hon lyssnade nästan på allt jag instruerade henne till. Nu ska jag anmäla mig till en utställning här i Forshaga i mitten av september, även den inofficiell. Dock är det alla raser, inte bara labradorer... Och det känns lite tufft, men vi får väl se. :)

När vi kom hem från utställningen slängde jag och pappsen oss iväg för att plocka lite svamp. Lättare sagt än gjort, var folk precis överallt. Men tillslut hittade vi en del iaf. :) Och precis innan pappa gick ur bilen slängde han tillbaka sin kasse med svamp i bilen igen. Världens bästa pappa. :D 

Väl hemma efter typ tre timmar i skogen bestämde jag mig för att köra lite intervaller. Har bara sprungit på mornarna den här veckan och det har gått skit. Inte alls min grej att köra så tidigt, därav kassa resultat. Idag hade jag egentligen gjort tusen saker redan men så kände jag mig taggad att köra.  Och det gick så jäkla bra, äntligen lossnade det lite! Jobbigt som fan men gött efteråt. Känner mig verkligen på gång nu. :)