hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Penny❤️

Kategori: AllmäntIdag var det åter dags för ett besök hos valparna och Cayenne igen. :) Utveckligen går veklingen jättesnabbt nu och dom har snart blivit fyra veckor. Nu funkar allt som det ska och dom har börjat busa och bråka med varandra typ stup i kvarten. Cayenne är bara inne i valplådan korta stunder för att ge dom mat, sen får dom vara själva resterande tiden. Helt sjukt att få vara med om den här grejen, ångrar mig inte en sekund. Nu är det ca en månad kvar innan vi får hem våran lilla skrutt. Emil har fått bestämma namn och det var väl inte ett jättesvårt beslut... En Penny blir det. ;) Färg vet vi ju fortfarande inte men han föll för den lilla svarta krabaten ovan, det var riktigt ös på henne. :) 

Veckan som kommer nu blir en blandning av lite allt möjligt. Ska jobba för Moelven imorrn och ska åka med Emil in på möran. Det innebär alltså att jag ska upp om ungefär fyra timmar. Fy fan...Den här dygnsrytmen är jag ju inte inkörd på alltså. På onsdag ska jag skämma bort mig själv i form av färg och klipp av risbusken. Tumme upp! Och till helgen blir det utgång för att fira att Julia fyllt år. :) Känner på mig att det blir en bra vecka det här! Nu ska jag försöka sova lite. Fyra timmar är ju bättre än inget iaf. 

Vinskalle

Kategori: AllmäntIgår hade vi personalfest med jobbet och det var så jäkla mysigt. Körde allmänquiz på Plaza och drack massa vin på Koriander. Inte vart där på evigheter men med vin för 36 spänn glaset HELA kvällen (😱😳🔫) och superbra (!!!!) musik höjdes deras status avsevärt igen. Bra Korri, nu kanske vi kommer ses oftare. Skulle kanske hoppat dom sista två glasen men vinskallen var faktiskt inte så farlig som jag trodde den skulle bli ändå. Gick ut och gick en PW i solen och det gjorde susen. Träffade dock på världens jävla supersnusk till ormjävel vilket var mindre trevligt. Andra ormen för i år och vi är bara i mars än. Fy fan. 


Förra helgen var vi på inflyttningsfest hos Marcus. En tvättäkta husfest som höll på ända in på småtimmarna, nästan. Hade så jävla roligt med vänner från förr, man inser verkligen vad man saknar vissa då. 


<3

Kategori: Allmänt


 
 
 
 
Idag har jag hälsat på Cayenne och valparna igen. Snart tre veckor och nu kunde dom både se, höra, vifta på svansen och skälla... Sjukt söta! Kan fortfarande inte förstå att det ska följa med en liten såndär hem till oss om några veckor. Kommer bombardera er med bilder, likabra att ni vänjer er. ;)