hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Bor man på landet så...

Kategori: Allmänt

Igår när regnet stod som spön i backen precis hela dagen förvandlades vår fina grusväg utanför till en mindre pool. Så blir det varje gång det regnar och om man ska ta sig från dörren till bilen finns det inte en endaste garanti på torra tassar. Igår orkade jag inte traska iväg dyblöt så jag slängde på mig mina snygga gröna gamla klassiker. Inte ett självklart val om man ska bortanför kommungränsen, men när man bara ska till andra sidan älven funkar dom. :P

Efter den lilla händelsen igår började jag fundera på om det kanske är dags att köpa sig ett par gummistövlar som faktiskt funkar utanför vår lilla kommun också. I detta fall är det endast Hunter och inget annat som gäller. Hittade ett par snygga på Nelly.com och vill nog faktiskt ha ett par såna. Tycker den höga modellen är alldeles för höga till mina små taxben, men dessa kan nog sitta som ett smäck misstänker jag :D Sen är det svåra vilken färg jag ska ta - brun, rosa eller röd. ?

En lugn kväll på stan :)

Kategori: Allmänt

Trots konstant spöregn hela dagen var det förvånansvärt mkt folk på uteserveringarna ikväll ändå. Vi hade planer på att köra O'Learys först och sen dra vidare men där var det knökat redan vid åtta. Blev därför häng på Pitchers uteservering hela kvällen innan ena halvan drog vidare och jag och Camilla tackade för oss och åkte hemöver. Det var en riktigt mysig kväll med massa prat och skratt, och jag är glad att jag hängde på :)

Blondie. :)

Kategori: Allmänt

I måndags kom jag ett snäpp närmare mitt slutmål med hårfärgen, känns riktigt kul. Det är främst i det längsta håret framtill som det är lite mörka partier kvar, men dom ryker förhoppningsvis nästa gång. :) Plus att solen kommer göra sitt en hel del också och den bleker rätt bra faktiskt.

Idag visar SMHI regn precis hela dagen vilket såklart är rätt trist. Men jag ska fördriva dagen/kvällen med både ljusparty och uteservering så det känns som en riktigt bra dag ändå :) Blir dock nyktert ikväll, har fått världens förkylning så jag känner inte för alkohol speciellt mkt. Men gott käk och underbara vänner blir det iaf och det räcker gott och väl för mig :D