hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Heja Emil!

Kategori: Allmänt

Poff sare, så vad ännu en vecka avverkad. Tiden går fort nu, jäklar! Kanske är det för att jag äntligen börjat jobba, eller så går tiden bara lite fortare just nu. Tycker det är rätt skönt oavsett. Har lite projekt på gång som ska ske innan årsskiftet så allt för snabbt får det dock inte gå. Först ut är panelbytet på garaget och trädgårdsskjulet som i skrivande stund är på gång, kanske har vi två eller tre helger kvar. Efter det ska det äntligen bli dags för ett nytt badrum. Fattar ni? Nytt. Badrum. Hemma. Hos. Oss. GALET! Behöver kanske inte nämna att vi går all in på huset och blir väl säkert kvar i den här lilla hålan tills vi fyller mellan åttio och döden. Men so be it. Jag ska "få" ett nytt badrum så just nu skiter jag i allt annat. 

Tänk det kunde man inte tro. Bo i Forshaga. Jobba som servitris. Ibland blir inte livet som man tänkt och även om jag brukar vara den som skriker högst med vad jag vill och inte vill får jag helt enkelt erkänna mig besegrad av ödet. Eller Emil. Eller kanske båda? Folk gillar att påpeka dom här sakerna, eftersom jag så ogärna velat göra båda delarna, men någonstans är jag ändå lyckligare än vad jag någonsin varit tidigare i livet. Och det är väl det som räknas eller? Sen om allt inte blev som det var tänkt, är det verkligen det som jag ska fokusera på? 

Hoppsan så djupt det blev. Över till blivande-projekt-innan-årsskiftet igen! Efter badrummet har vi tänkt platsbygga en ny garderob. Sen vi flyttade in i huset har vi delat på tre ynka garderober och nu är jag trött på det. Emil också. Vi kom då fram till att det allra bästa är att bygga istället för att köpa. Då får vi det ju precis som vi vill ha det. Har jag nämnt att jag gillar min sambos yrke hemskt mycket? Det gör jag. 

När jag skriver att "vi" ska göra alla dom här sakerna menar jag faktiskt att jag också är med och grejar med allt. Jag har ju inte någon ledande roll eller så, men på nästan alla projekt vi gjort i huset sen vi blev tillsammans har jag varit med precis varenda timme och hjälpt till så gott jag kunnat. Jag tycker det är otroligt viktigt att Emil känner att vi är två i allt som görs när han sliter så otroligt mycket som han ändå gör. Det är trots allt han som drar det stora lasset just nu och då är det viktigt att supporta honom på bästa tänkbara sätt. Heja Emil! :)


Inredningstänker.

Kategori: Allmänt

Sakta men säkert börjar jag bli lite bättre. Har inte ont i halsen men har typ lite rethosta, hoppas verkligen inte den är här för att stanna :/ Har vilat helt från träning i två dagar men imorrn ska jag ut och gå en sväng tänkte jag, lite frisk luft i lagom tempo kan väl inte skada så mycket... Sen är det jobb fredag och lördag innan jag tar helgen på söndag igen :) Sen kommer jag faktiskt vara ledig hela nästa helg! Vi hade egentligen tänkt åka till Emils mamma i Lund med budgeten sätter stopp för det tyvärr så vi går nog ut och käkar och har en myskväll på stan istället... :) Ska bli skönt att vara ledig samtidigt som Emil för första gången på typ en månad!
 
Igår var jag ledig och efter att ha spenderat hela förmiddagen med att städa och dona här hemma tog jag mig en tur till Ikea och Chili. Åkte själv vilket var rätt skönt faktiskt, pratar ju med så sjukt mkt folk hela dagarna på jobbet så när jag är ledig är det skönt att slippa prata en stund :) Strosade iaf runt i affärerna och tänkte på alla saker jag skulle vilja köpa, men också vad nöjd jag är med det mesta vi redan har här hemma. Känns skönt att äntligen känna den känslan. Alltid har det varit något som jag antingen lånat eller fått av någon som inte passat mig. Nu är allt helt i mitt tycke och det är jäkligt kul. :) Sen tycker jag det är väldigt roligt att Emil har samma stil som mig och han litar blint på mig när jag har något jag funderar på att köpa. Även alla mina konstiga idéer köper han, tillslut.. Haha ;) Nu har jag en ny idé på gång och det är en fåtölj till vardagsrummet. Vi har redan en i svart skinn men den ska egentligen stå i datarummet och har hamnat lite fel. Jag skulle hellre vilja ha en stor tygfåtölj som man kan mysa i. Vit eller röd, det är frågan. Om någon har en till salu är det bara att hojta! Heja mig!

Kategori: Allmänt

En vecka, fyra löppass. Sen vare kört igen. Denna gången är det en förkylning som sätter stopp för mina planer i spåret. Blir så jäkla trött! Kände av lite redan igår men tänkte att om jag låtsas som om jag inte känner något så kanske det försvinner. Det gjorde det inte kan jag berätta. Har lite halsont men mest sitter det i näsan. Får helt enkelt försöka kurera mig så gott det går under veckan och hoppas att det släpper snart. Fasen, jag vill verkligen klara utmaningen, speciellt som när jag vet att det hade gått utan problem om jag inte stött på lina tråkiga hinder. Två veckor nackont och nu kanske en vecka förkylning, blir tufft att klara det då. Men skam den som ger sig, jag ska pröva iaf!

Idag när jag kom till jobbet fick jag en riktigt rolig överraskning. VDn kom fram och pratade lite och så berättade han att vi hade haft väldigt nöjda gäster i lördags. Vad roligt, tänkte jag. Alltid kul när folk uppskattar den service och det engagemang vi lägger ner på dem. Men sen tillade han att det var med mig specifikt de var nöjda. De hade förklarat hur jag såg ut och sen gett mig väldigt mycket beröm för att jag gav dem jättebra och trevlig service. Blev otroligt glad för att höra så fina ord och det känns så jäkla kul när man får uppskattning för det man gör. Alla tvivel på om man gör ett bra eller dåligt jobb försvinner direkt och det känns så himla bra att gå till jobbet när man vet att man är uppskattad och människor sätter värde på ens jobb. Heja mig tänker jag faktiskt säga efter det berömmet ;)