hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Gammalt blir nytt...

Kategori: AllmäntIgår åkte vi och hämtade möblerna som har varit inne på lackering senaste veckorna. Huset är nu ytterligare ett steg mot att bli helt klart. En matsalsmöbel med sex stolar tillsammans med ett stort skåp, allt i kulören ”Antikvit”, pryder nu den köksanslutande delen i vardagsrummet. Like a glove! Mattan vi fick av mormor och morfar passar jättebra tillsammans med möblerna och imorgon ska jag och mamma köpa nytt tyg till stolsdynorna. Fasen, det börjar likna något nu! Kanske ska smälla upp lite gardiner och gröna växter också, sen är vi nog hemma tror jag. Känns så jävla skönt!!!

I slutet av januari drog vi igång det här projektet lite smått och efter att jag gjorde mitt sista pass på Månen i slutet av februari har vi kört på för fullt. På ungefär fyra månader har vi helrenoverat ett hus, bortsett från toaletterna. Vi kan om vi måste!

Även om jag aldrig mer vill göra något liknande igen är jag grymt stolt över vår insats och jag har lärt mig så otroligt mkt på att vara med under hela tiden. Även om det blivit några timmar med att bara glo på Emil har jag jobbat desto fler timmar med egna saker. På lördag ska jag måla de sista listerna i hallen och även slänga på färg på källar- och toalettdörren. Sen får Emil sköta monteringen av alla nya handtag. Sen i februari har vi kört lite frisläppt stil här hemma, inga handtag och ingen möjlighet att stänga någon dörrarna. Det är faktiskt inte en enda gäst som klagat än… Kanske ska vi fortsätta handtagslöst…? ;)

Ingen vanlig da'!

Kategori: Allmänt

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Emils födelsedag, Hurra Hurra Hurra! :) 

Sitter själv på kontoret idag så det fick bli lite rastbloggning på eftermiddagen. Om ungefär två timmar beger vi oss till Rud och städar det sista i lägenheten, sen är det bye bye Mossgatan 241! Det som egentligen skulle vara mindre än ett år i lägenheten blev 1 år och 7 månader. Allt blir inte alltid som man tänkt, och tur är väl det. Jag skulle inte kunna tänka mig något annat liv än det jag har nu tillsammans med Emil :)

När vi röjt undan det sista i lägenheten blir det hem och fira födelsedagsbarnet. Han har varit som ett barn på julafton sen igår och nästan krävt att få öppna paketen i förväg :P Så när jag avslöjade att jag hade lagt paketen här på kontoret och att han inte kunde få dem förän i eftermiddag blev det besvikna miner, haha! Förutom att få paket berättade jag igår att han även skulle få önska kvällsmat idag, bara för att det är hans dag. Efter funderingar fram och tillbaka bestämde han tillslut att jag skulle göra mina hemgjorda räkmackor, så får det bli!

Life is gooood!

Kategori: Allmänt

Skrev för någon dag sen på fejjan att ”Life is good” och just nu stämmer det så himla väl. Mitt liv just nu känns nästintill perfekt faktiskt. Kanske är det att sommaren är på ingång som gör att man får så speciella känslor i kroppen, eller så är bara tillvaron extra bra just nu :) Huset är klart och har blivit hur fint som helst, har ny bil, bra jobb, underbara vänner och familj och bästa sambon i världen! Helt perfekt :) 

Hade en intensiv men väldigt bra helg... Här kommer lite bilder! Träffade på en supergo brutta i lördags. Engelsk stafford bullterrier tror jag rasen heter, vill ha!Notera coolaste kepsen som Olivia fick av oss. Den åkte på så fort hon hade öppnat paketet så den gick verkligen hem :)Har även solat en heeeel del... Mest på vår nya altan, men även på andra platser runtom i Värmland :)Danceingshoes ON! I lördags blev det utgång. Var en helt OK kväll men absolut inget utöver det vanliga. Saknar mitt Blue Moon, inget annat duger en lördagkväll i Karlstad! ;)Söndagen ägnades för min del åt sol och måleri. Vi hade tänkt slänga det här bordet, men kom på att det skulle passa bra på altanen om vi målade om det till vitt. Sagt och gjort. Jag slänger ut en bild på reslutatet när jag har målat en gång till. Även flaggstången nedan fick sig en omgång och det blev riktigt jäkla bra! Både stången och "hållaren" var ju råsunkiga, men inte längre! (Bilden nedan är en FÖREbild.)