hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Överraskningsfest.

Kategori: AllmäntI lördags var kag med på en överraskningsfest för en kompis till Emil. Hon har precis fyllt 30 så hennes sambo ordnade detta för henne. Hade en riktigt rolig kväll och som vanligt händer det alltid massa sjuka saker. Emil råkade typ bryta fingret på Sara när dom tävlade om toaletten. Tror hon vann, men det var till ett högt pris, haha!😂 Tog inte så mkt kort men här är några iaf. :) Emil och Pekka gjorde förresten en deal i lördags - inte raka sig förän årsskiftet, från Emils sida en stor önskan om att få ett stort och mäktigt skägg. Kommer typ inte hända, men jag får väl stötta så gott jag kan, haha! 

Tjejkväll.

Kategori: Allmänt


Med Emil på kurs och Larre på nattjobb kändes det självklart att ha tjejkväll med Penny och Lotta. Vi bestämde ett tema för kvällen vilket ni kan se ganska tydligt vad det var. :) Förutom likadana kläder ingick även godis och skitsnack. Helt perfekt.👌❤️ Ibland glömmer jag bort att vi känt varandra så sjukt länge.. Sen åttan nånstans där typ, 13-14 år. Det märks tydligt när vi umgås eller bara är i samma rum, allt är så internt så oftast räcker en blick för att vi båda ska bryta ihop av skratt eller nicka menande åt varandra.😂 Min fetis! 


Personalfest. :)

Kategori: Allmänt


Idag har vi haft personalfest. Eller mer personalaktivitet typ. Var mitt ute i skogen vid ett ställe som hette Humletorp och gjorde massa tävlingar, åt grillad mat, hade ett hysteriskt roligt musikquiz och avslutade dagen med att bada i badtunna och en iskall Visten. Sån jäkla skön och rolig dag! Plus att mitt lag vann alla tävlingarna, woop woop! :D