hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

FRISKA!!!

Kategori: Allmänt

(null)

Kommer drabbas av sju års olycka nu bara pga rubriken. Ingen kräk och imorse 04.30 klev vi över den magiska gränsen. Gött mos. 

Var på 90-års kalas för farmor idag. Älskade lilla farmor❤️ Senaste åren har varit tuffa för henne, hon hör rätt dåligt och i kombo med typ blind blir det tufft att kommunicera ordentligt. Farfar gör sitt bästa för att ta hand om henne, men det blir jävligt slitigt för han med. 

Efter kalaset hämtade jag upp lite mer julklappar till mini. Årets julklapp blev second hand och jag anammar fan!! Har köpt en ny grej och det är en spindelmannen-pussel-matta-ish (den var iaf på rea!). Sen blir det dockhuset som är en kombination av en miljard gamla saker. Iofs nytt på väggar och golv, men tycker det räknas som mest second hand. Sen blir det det jag köpte idag också från en person via köp- och sälj på FB. En spindelmannengubbe och en spindelmannen handduk med hål för huvudet och luva på. Ser ni ett tema?😂 Men hon knallar ju runt och sjunger "Spindelmannen kastar nät" och kastar nät på oss. Vore väl kul om hon hade lite prylar med han på tänkte jag då. Eller vi. Fast mest jag. 

Nu ligger jag i soffan. Se bild ovan. Det är magiskt, jag är helt ensam och lyssnar på musik. Lite tända ljus och en chokladkaka på det så är vi väl hemma va! Efter en helg helt utan Emil, fast här hemma är det skönt att bara få vara i fred lite. Kollade precis på en dokumentär om Robyn som var gjord 2010 och insåg att jag verkligen vill se henne live. Har ju lyssnat mycket på hennes musik och första singeln från senaste albumet är magisk. Så om hon kommer hit i närheten ska jag verkligen köpa biljetter. 

Heja heja.

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vår dag i bilder. Ingen mer spya än så länge så nu vågar vi nästan tro att vi är friska imorrn vid 04.30 när vi nått 48-timmars gränsen. The struggle is real. 

Dagens plus: Ebba gjorde en normal nummer två förut. Lyckan var obeskrivlig och lördagen kändes helt plötsligt underbar. 

Dagens minus: Emil har varit borta precis hela dagen. Han började jobba 07.00 imorse och direkt efter jobbet åkte han vidare till stan för festligheter med jobbet. Väntar honom inatt någon gång. Svinkul för honom, han är verkligen värd en utekväll. Men svintråkigt för mig😂Äh lite magsjuka bara.

Kategori: Allmänt

(null)

Igår när jag gick upp och la mig vid tolv hade Ebba precis vaknat. Händer titt som tätt att hon gör det om nätterna, inget konstigt. Men igår kunde hon absolut inte somna om. Klagade på ont i magen och snurrade runt 6282 varv i sängen. När klockan var 04 tog jag med henne ner till soffan och satte på en film. En halvtimme senare kom spyan. Hon blev som förbytt efter det och det märktes så väl att hon mådde bättre på stört. Upp i badkaret och tvättade henne, sen fick hon bada lite. Vid det här laget visste jag fan knappt mitt eget namn. När klockan slog 5.30 fick jag henne att somna i soffan och slocknade kort efter det. 

Att vara vaken ett dygn i sträck är fan igen lek alltså. Herregud jag har nog somnat hundra gånger under dagen känns det som. Typ små mikronaps. Ingen mer spya än så länge men jag misstänker att det kommer nått nu under natten, hon klagade på illamående när jag la henne förut. Hoppas att det inte blir mer, varken för henne eller för någon av oss andra. Magsjukan suger verkligen! 

Okej nu ska jag försöka sova. Håll tummarna för oss att vi klarar oss utan mer spya!