hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

SKAM

Kategori: Allmänt

Har hört folk prata om den norska serien SKAM men knappt behagat att kolla upp vad det var. Sen kollade jag upp det och tänker numera på norska. HELT ÄRLIGT. Så stenhårt fast att det är löjligt. Tog typ tre dygn (råkade vara julafton mitt i allt) att kolla de första två säsongerna. Har inte börjat på säsong 3 än och tror för min egen skull att jag behöver vänta lite till innan jag drar igång😂 Till er som inte kollat in det här, gör det. Om ni vill bli helt beroende och börja tänka på ett annat språk är det svinbra. Men, höjer ett varningens finger! Se endast om rikligt med tid finnes, man sugs in i deras värld efter typ fem min. Och vill INTE lämna! 


Dagens Ebba.

Kategori: Allmänt

Idag har Ebba på sig julklappen hon fick av Emil. Svincool tröja som det står "This girl rocks" på. :)
Sharing is caring🖤 #pennysben
Ett eftermiddagsbad med superfarsan👌🏼
Julklapps-morgonrock från gammelmormor&gammelmorfar😍


Sugig mellandagsrea.

Kategori: Allmänt

Lilla Lusen. Man kan göra mycket kul med läragåvagnen. :) Här har hon på sig nytt från Mini Rodini också, julklapp från faster Malin. Vagnen fick hon i julklapp av faster Anna. :)

Igår var jag och Emil på Bergvik kvart över tio. Var hur lugnt och skönt som helst att gå runt där med knappt nått folk alls. Dock var rean verkligen inte nått att hänga i granen alls. Vi var inne i alla affärer som hade barnkläder och det fanns jättedåligt utbud på reagrejer. Nu fick vi tillslut med oss rätt mkt kläder till Ebba ändå, men jag hade förväntat mig bättre. Till mig själv blev det platt fall, kom hem med en tröja från Gina. Prövade massa grejer men kände inte att något passade direkt. Ska ge stan ett försök imorgon, har ju fått presentkort på Monki också, där brukar det alltid finnas mkt kul. :)