hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Hemma bäst <3

Kategori:

Mitt schema de senaste veckorna har verkligen varit fullproppat. Varje dag, varje helg har det varit något. Och just nu är jag slut. Det finns ingen energi kvar att göra något när helgen kommer och det enda stället jag vill vara på är hemma. Jag vill greja i huset, fixa med saker vi inte orkat ta tag i sen inflytten. Vara ute i skogen för mig själv och gå runt och tänka. Helt plötsligt har jag börjat baka (Say what?!) och jag tror att det är för att koppla av och slippa tänka. Även om jag har ett perfekt liv just nu och absolut inte har rätt att klaga på något, har det varit väldigt mycket senaste månaderna och det tar tydligen ut sin rätt.

Soffan lockar mer än något annat, och just nu hoppas jag bara att mina vänner kan ha överseende med att jag är världens tråkigaste ett tag. Ska försöka prioritera bättre framöver men det är inte helt lätt alltid. Som vanligt vill jag att alla ska vara nöjda och glada och då slutar det med att jag glömmer bort mig själv och blir så här ist.

Målet för tillfället är att sluta planera upp varenda av veckans sju dagar och bara ta veckorna som de kommer. Det tror jag skulle underlätta pressen som är just nu.

Veckans ris!

Kategori: Allmänt

Igår kväll kom vi hem efter ett dygn i Stockholm med jobbet. Som alltid blir det väldigt intensivt och idag är jag riktigt trött i huvudet. Hade även oturen att avsluta gårdagen på ett rätt drygt sätt. Vi åkte bil hem mellan Sthlm och Örebro, och när vi sen kom till Örebro var det kollektivt som gällde resten av resan. Skulle åka med en länsbuss Örebro-Karlskoga och där byta till Värmlandstrafik resten av resan. Inga konstigheter kan man ju tycka. Men vi var toksena iväg från Örebro och när vi kommer fram har bussen redan åkt, vilket resulterar i en timme extra i Karlskoga. Inte jättekul när det enda man vill är att få komma hem. Tackar den största surfitta till busschafför någonsin för att hon var otrevlig, körde 20 km/h under hastighetsbegränsningarna och missade hållplatser. Hennes fel att vi fick vänta och hon får veckans ris!

I och med att vi har varit borta två dagar har jag inte hunnit röra på mig ett skit, har även ätit kass mat och inte skött mig speciellt bra. Men, det är bara två dagar och jag får försöka kompensera det resten av veckan. Sprang en sväng i måndags och ska ge mig ut ikväll igen. Jag och Emil ska pröva femman på Sisu tänkte vi. En lite lunch PW på det också, så tror jag den här dagen blir riktigt bra :)

Hej då sommaren, hej hösten!

Kategori: Allmänt

Vad hände idag egentligen?! När jag gick upp imorse var det 7 grader varmt och blåste riktig nordanvind. Kändes precis som att hösten tog över och att vi nu kan säga hej då till "varma" dagar och tunna kläder. Hade utan problem kunnat slänga på mig Uggsen och en varm jacka när jag gick till bussen. Istället envisades jag med en stickad tröja som det blåste rätt igenom. Snacka om att inte accpetera kylan!
 
Hösten är iofs min favoritårstid, älskar när man får ta på sig massa kläder, kan tända ljus i ett mörk hus och kura i soffan på kvällarna. Men efter den här sommaren känner jag mig inte riktigt redo för det kalla än.