hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Hemma bäst <3

Kategori:

Mitt schema de senaste veckorna har verkligen varit fullproppat. Varje dag, varje helg har det varit något. Och just nu är jag slut. Det finns ingen energi kvar att göra något när helgen kommer och det enda stället jag vill vara på är hemma. Jag vill greja i huset, fixa med saker vi inte orkat ta tag i sen inflytten. Vara ute i skogen för mig själv och gå runt och tänka. Helt plötsligt har jag börjat baka (Say what?!) och jag tror att det är för att koppla av och slippa tänka. Även om jag har ett perfekt liv just nu och absolut inte har rätt att klaga på något, har det varit väldigt mycket senaste månaderna och det tar tydligen ut sin rätt.

Soffan lockar mer än något annat, och just nu hoppas jag bara att mina vänner kan ha överseende med att jag är världens tråkigaste ett tag. Ska försöka prioritera bättre framöver men det är inte helt lätt alltid. Som vanligt vill jag att alla ska vara nöjda och glada och då slutar det med att jag glömmer bort mig själv och blir så här ist.

Målet för tillfället är att sluta planera upp varenda av veckans sju dagar och bara ta veckorna som de kommer. Det tror jag skulle underlätta pressen som är just nu.