hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Mysfaktorn är HÖG!

Kategori:

Har haft en trend senaste två inläggen och det är att skriva dom när jag gått och lagt mig och inte kan somna. Precis så är det idag med :) Emil ligger bredvid mig och sover stenhårt och jag har knappt börjat gäspa än. Onödigt att lägga sig och försöka sova då, kanske ni tänker, men jag ska såklart läsa lite bok innan jag slår igen de gröna.

Julveckan är snart över och jag har gått upp ungefär hundra kilo känns det som. Den 7 januari ska vi köra igång någon form av diet under en månad jag och Emil, allt för att känna sig fräschare och piggare efter jul- och nyårshelgerna. Har inte kommit på vad än så länge, men jag lämnar det till Emil så får vi väl se vad det blir :) Har iaf dragit igång skidåkandet äntligen, så lite rör jag ändå på mig! Igår åkte jag och John bort till Sisu och körde ca fem kilometer i spåren där. Det var hur skönt som helst! Hade fortsatt idag om inte det hade regnat och vart plusgrader :/ Men imorrn kanske det blir bättre :)

Igår installerades äntligen vår kassett och vi kan elda!! Hur mysigt och skönt som helst. Mårten med familj kom förbi med ett lass ved förut och fick den äran att vara med på premiäreldningen :D

Julen 2012

Kategori:

Nu är alla röda dagar över och folk ska jobba lite innan det är dags för nyår. Själv är jag "ledig" och ska fortsätta umgås med släkten ett tag till. Vår gäst stannar tills på lördag och imorrn ska vi åka in till stan och shoppa lite är det tänkt :) Har fått en hel del presentkort i julklapp och det bränner i plånboken nu :P

Igår var något av en historisk dag för min del. Det var första gången på sex år som jag inte stod bakom baren och jobbade juldag! Istället stod jag på andra sidan och drack drinkar och shottade fish :D Det kändes så jäkla rätt och jag hoppas att det är en trend som kommer att hålla i sig!

Bjuder på en blandad bildkompott från de senaste dagarna :)

En perfekt kväll i baren :)

Kategori:

Sådär, ännu en kväll bakom baren är till sin ända. Är precis hemkommen och ligger i sängen för att varva ner lite. Det tog emot sjukt mkt att jobba ikväll men det blev verkligen så lyckat. Fick jobba med Helena, en gammal BMB-kollega och vi röjde stenhårt bakom baren! :) Vi öppnade redan vid åtta och från den sekunden dörrarna slog upp var det fullt ös till typ strax innan stängning. Längesen jag jobbade med sånt tryck, men allt gick jävligt smidigt ändå. Fullsatt 1800 pers och jag fick baren närmast scen, Woho!

Alla tre band som spelade var sjukt bra, minns inte vad det första hette med nummer två ut var Pain. Älskar deras gamla låt "Shut you mouth", så när den var det riktigt kul! Sist ut var såklart Sabaton och som dom levererade! Hela nöjes var helt galna under ca 1,5 timme :)

Som sagt, en bra kväll. Förutom allt jag nämnt tidigare fick vi sjukt bra dricks och vår bar vann även kvällens säljtävling. Man skulle sälja så många Norrlands Guld som möjligt och då vann man ett hemligt pris, jag och Helena tog hem segern sprättlätt. Att priset sen var checkar på Mc'Donalds kändes rätt värdelöst och vi gav dom till barbacken som en extra belöning för bra jobb :P Men det var kul att vinna iaf :)

Nu närmar sig klockan halv fem och jag ska försöka sova lite. Tjutet i öronen börjar även ge med sig lite vilket är jävligt skönt! God natt :)