hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Mysfaktorn är HÖG!

Kategori:

Har haft en trend senaste två inläggen och det är att skriva dom när jag gått och lagt mig och inte kan somna. Precis så är det idag med :) Emil ligger bredvid mig och sover stenhårt och jag har knappt börjat gäspa än. Onödigt att lägga sig och försöka sova då, kanske ni tänker, men jag ska såklart läsa lite bok innan jag slår igen de gröna.

Julveckan är snart över och jag har gått upp ungefär hundra kilo känns det som. Den 7 januari ska vi köra igång någon form av diet under en månad jag och Emil, allt för att känna sig fräschare och piggare efter jul- och nyårshelgerna. Har inte kommit på vad än så länge, men jag lämnar det till Emil så får vi väl se vad det blir :) Har iaf dragit igång skidåkandet äntligen, så lite rör jag ändå på mig! Igår åkte jag och John bort till Sisu och körde ca fem kilometer i spåren där. Det var hur skönt som helst! Hade fortsatt idag om inte det hade regnat och vart plusgrader :/ Men imorrn kanske det blir bättre :)

Igår installerades äntligen vår kassett och vi kan elda!! Hur mysigt och skönt som helst. Mårten med familj kom förbi med ett lass ved förut och fick den äran att vara med på premiäreldningen :D