hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Den man gör allt för.

Kategori: Allmänt

(null)

Här sitter hon, plutten som håller mig vaken nätterna igenom med hosta och orolig sömn. Vaknar som ett vrak varje morgon men skulle liksom göra det om och om i resten av mitt liv om det så hängde på det. I skrivandets stund ligger hon på min mage och snosar.  Läggningen gick bra med sen vaknade hon runt halv elva och trots att Emil då låg bredvid henne och sov gallskrek hon efter mig. Det var bara att stänga av tvn, plocka ihop allt där nere och knalla upp. Men hon har ändå inte fått ro så jag gav henne en alvedon alldeles nyss och satte mig upp i sängen och la henne på mig. Tänker att hon kanske kommer ner i en ordentlig djupsömn på det sättet. Och det gynnar ju mig i längden för då sover hon bättre resten av natten. Om inte annat kanske hon kan sova i två minuter så att jag kan tvätta av mig sminket och borsta tänderna, man får vara glad för det lilla.

(null)
Tatuerandet gick bra idag men var icke skönt. Är väl aldrig det men idag körde vi både armveck och armbåge, fy fasen. Har två sittningar kvar och sen är min arm klar. Känns superkul! Nästa sittning blir 3 januari, så det är ett tag kvar. Men skönt ändå för då hinner det läka ordentligt. Klurar på nästa grej nu, vill ju gärna ha Ebbas namn någonstans på kroppen. Lutar åt den vänstra armen men samtidigt så vill jag ju eventuellt köra helsleeve på den armen också och då kanske det stör med ett namn. Så svårt, men jag ska prata med Johan lite så får vi se vad han tycker. 

Pratkvarnen.

Kategori: Allmänt

(null)

(null)
Hon är fantastiskt charmig vår lilla mini😂

Ebbas förkylning jobbar på bra. Inatt sov hon klockrent men denna natten går sådär än så länge. Har varit upp en miljard gånger sen hon somnade vid halv åtta. Emil gick tillslut upp och la sig med henne vid elva typ. Ska snart gå och byta av honom. Hon sov knappt middag idag och har ätit rätt dåligt så hon är verkligen inte pigg. Hoppas på förbättring imorgon. Hade varit tråkigt att ha henne hemma från dagis torsdag och fredag, nu när det går så himla bra. Hon kan säga tre av fyra pedagogers namn, säger knappt hej då när man lämnar och vill inte hem när vi hämtar. Hade hoppats att vi kunde hålla liv i det. 

Pratar gör hon som en dåre. Det är nya ord varje dag och nu måste vi börja passa oss för hon härmas en del😂 Varken jag eller Emil har börjat få in rutin på att tänka sig för vad man säger och det kommer en hel del svordomar. 

Imorrn ska jag tatuera mig igen, gud vad jag längtat! Ska fortsätta på min arm och fylla med lite blommor och mer mönster. Tanken är att den ska fyllas helt. Sen hoppas jag mina presentkort räcker till en text med Ebba också. Vet dock inte vart men förmodligen på andra armen. 

Snor, hosta och fotografering.

Kategori: Allmänt

(null)

(null)
Trots en vidrig natt med ytterligare en förkylning är mini pigg och härjar som en tok. Jag känner mig helt död och önskar jag hade hälften av energin, haha. Det finns många bra saker med dagis men en jättedålig grej är all skit dom små drar på sig. Inte ens en månad sen hon var dålig sist, och nu kommer det igen. Stackarn❤️

(null)
Såg en annons i Forshaga- Dejebladet om en ny fotograf i Forshaga. Hon körde en bra deal på julkortsfotografering och jag kände att äh vafasen vi prövar väl. Och så bra det blev! Det här kortet är inte det jag valde, men det är så jäkla mkt Ebba😂❤️ När vi kom dit upptäckte vi också att vi hängt på öppna förskolan tillsammans vid några tillfällen. Så det var ju lite extra kul, hon är verkligen jättego! Ska få vår bild imorrn och sen ska jag kasta mig på att beställa förstoringar och julkort och allt möjligt. :)