hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Nu är det vår!

Kategori:

Idag känns det precis som att våren är här. Och för att stanna dessutom. Men nu har jag iofs inte kollat in väderprognosen för närmaste dagarna och det kommer säkert mer snö bara för därför. I samband med att det nu är vår gav jag mig ut på min andra springtur för det här året. Och jävlar vad skönt det var! Sprang till Ängevi och hem igen, nästan exakt fyra kilometer. Och det gick snabbare än vad jag trodde det skulle göra faktiskt. Nu finns det inga ursäkter kvar, det är bara att köra igång. Egentligen tycker jag om att sätta upp mål för mig själv hela tiden, men just nu har jag inga speciella mål framför mig. Ska eventuellt springa Vårruset och då kan det ju vara bra att köra ett gäng femkilometare för att få upp flåset där. Men vi får se. Egentligen hade det varit roligt att köra Lidingöloppet med Anna, som vi skulle ha sprungit förra året (?!). Vi får väl se om det kan vara möjligt ;)

Same thing, different place.

Kategori:

Det har inte hänt mycket på fyra år märker jag... Hittade en gammal barbild från -09 typ. Månen stängde, jag bytte frisyr och började jobba på tre nya ställen när jag egentligen skulle sluta helt. Vart gick det snett egentligen?

Trötta fötter.

Kategori:

Sådär då. Hemma efter en normal arbetsdag i min värld. 17-21.30 på Nöjes och 22-02.30 på Jaguar. Är precis lika kul som det låter. Har haft två rätt lugna pass vilket gör att fötterna har kapsejsat totalt. Blir ju så när det inte blir tempo och man mest står och trampar, hatar såna pass. Ge mig fullt ös så att klockan bara springer förbi, det är bäst! Förresten, såg precis att Jaguar bytt coverphoto på fejjan. Tack för den gravidbilden. :/

Imorrn är jag ledig och på kvällen ska vi bort till Emils mormor och morfar för att välkomna John och Rickard som kommer från Köpenhamn. Ska bli så himla kul! Lär ju bli ett och annat glas vin så söndagen blir rätt lugn. Ska förmodligen gratta Julia på eftermiddagen bara.. Hon fyller ju år när vi är i Lund så därför kommer hon hit på lite fika och paketöppning på söndag ist. :)