hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Nyklippt!

Kategori:

Det känns som år och dagar sen jag klippte mig sist och det var det nog också... Men idag var det äntligen dags :) Julia hade fått nys om en tjej som klipper hemma och är både billig och bra, självklart värt att pröva tyckte vi! Och så nöjd jag blev. Hon tog en rejäl bit av mitt barr och det känns otroligt befriande!

<3

Kategori:

Bästa födelsedagshelgen! :)

Kategori: Allmänt

Jag har haft en helt underbar helg! Kak-kalaset blev succé igår och jag har fika för en hel armé över :P Men alla tyckte det smakade gott och såg både glada och nöjda ut när de gick! Och jag fick superfina presenter, känner mig tokbortskämd! Jag fick massa presentkort som idag resulterade i en ny vinterjacka från Fjällräven samt träningsskor och kläder från Intersport. Fick även kläder och en skitcool väska av mamma och pappa, plus presentkort på Make Up Store av lillebror och Lovisa. Återigen, tack alla för jättefina presenter, jag är världens mest bortskämda :)


Av Emil fick jag en systemkamera! Blev helt chockad... Och överlycklig! Älskar ju att fota så det här kommer bli sjukt kul att lära mig min nya kamera! Har ju två Annor i min närhet som båda kan de här riktigt bra, har jag tur får jag lite hjälp av dem också ;)

Här har ni delar av alla kaaaakooooooor! :)