hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Birthdayboy❤️

Kategori: Allmänt

Igår fyllde den här fantastiska människan 33 bast. Jag hade köpt en Rammstein dvd på den konserten vi såg på bio, plus ett par jeansskjorts. Sen fick han även en datenight med middag och hela köret på Drott. Bad Adam fixa nått litet vid bordet när vi kom och han fixar allt det ni ser ovan! Så himla snyggt och gott😍 Stor eloge till honom, det gjorde nog Emils hela kväll tror jag! Carina passade Ebba så vi hade en lång middag helt för oss själva. Väldigt lyxigt och gott❤️


It's happening.

Kategori: Allmänt

Det blev verklighet snabbare än vi trodde. Nu finns vi på Hemnet så håll tummarna för att många vill komma på visning och att vi sen får en jäkla massa för huset😂 Uch jag är så nervös! Försöker ställa mig in på att det skiter sig så att jag inte blir besviken. Men samtidigt hoppas jag så himla mycket på det här och vet att det skulle göra mycket för vår familj och då är det svårt att katastroftänka. Ett urval från fotograferingen.

Kategori: Allmänt

Har sparat några bilder från fotograferingen. Vi är så himla nöjda! Bilderna är klockrena och vi kunde inte ha gjort ett bättre jobb känner jag. Hoppas verkligen allt slit lönar sig nu. Om tidsplanen håller kommer vi lägga ut huset på Hemnet den här veckan. Hur sjukt?!!! 


När man stannar upp en sekund och tänker på vad vi håller på att göra blir jag lite nervig. Men sen känner jag lite vafan man lever bara en gång och det är inte direkt hela världen att sälja ett hus. Speciellt inte när vi bara tänkt flytta typ max tre mil. 

Så kom och köp nu!