hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Familjen❤️

Kategori: Allmänt

Min fina familj❤️ 

Igår blev Ebba åtta veckor. Det går rätt fort nu faktist. Så himla kul! Som jag skrev händer det nya saker typ varje dag. Att se henne le, "prata", ta tag i saker, lyfta nacken länge och ofta.. Allt sånt är så himla häftigt att följa. När jag ser andra kids som bara är någon månad äldre än Ebba känns dom så stora, men det kommer inte dröja förän vi är där vi också. 

Att få barn har verkligen varit en stor omställning och det tog ungefär två veckor innan jag kunde börja njuta av det. Nu, sex veckor senare, känns det så himla självklart att Ebba är en del av oss. Som att det aldrig varit på något annat sätt. Vi har våra rutiner om dagarna och allt eftersom hon blir mer med har vi nya saker att lära oss och nya rutiner att anamma. Jag är så himla tacksam över att vi fick just Ebba, hon är världens goaste bebis och jag älskar henne oändligt mycket!

Ett stort fett OK👌🏼💪🏼✌🏼️

Kategori: Allmänt


Igår var en riktigt bra dag. :)
1. Kände mig stark på morgon- och eftermiddagspromenaderna. 
2. Klippte den efterlängtade luggen och är så jäkla nöjd. Det blev precis så som jag föreställde mig. Äntligen lite förändring!! 
3. Var på efterkontroll av fiffi hos barnmorskan och gick igenom besiktningen med ett stort fett ok! Känns så himla bra att jag får börja träna igen. Kunde även jogga lite lätt om jag ville. Men bara nån gång i veckan och väldigt lugnt. Det kändes som att ha vunnit på lotto när vi gick därifrån!! 

Ebba kämpar på och tränar nacken för fullt. Hon sover på rygg eller sidan på nätterna så jag lägger henne på mage några gånger under dagen. Det går fort nu, känns som det blir framsteg varje dag. :) 

Hänt sen sist...

Kategori: Allmänt
Vinkvällen med Camilla var toppen! Hade verkligen så jäkla kul och det var skönt att fylla på med lite energi till kontot. Började med två glas på apan och avslutade med ett på Hörnet, helt perfekt. Mamma kom och hämtade mig vid ett och körde hem i snöstorm, WTF? 

Emil jobbade ju som sagt under lördagen och det sög verkligen. Längtar till varje helg nu när jag är själv om veckorna och då blir det ju såklart rätt drygt om han inte är hemma. Helgen hade sina ljusglimtar men överlag tog den mest energi och jag kände mig rätt nere. Blir sådär ibland, man vaknar och har en helt värdelös dag utan egentligen anledning och sen hänger det där bara kvar. 


På söndag åkte vi till gammelfarfar på kalas och självklart var Ebba finklädd i klänning. Fick den av Kerstin som jag pluggat med och den passar Ebba hur bra som helst! Hennes redan rätt blå ögon blir ännu blåare mot klänningen. :)

Fick ärva lite kläder av grannen, bland annat den här supermysiga pyjamasen. Den var fin ända tills Ebba spydde ner hela den, sig själv och mig imorse. En rap mitt under maten blev nått annat helt plötsligt...😳 

Den här veckan är ganska uppstyrd med saker. Imorrn klipp av lugg och därefter efterkontroll. Torsdag lunch med Moelvare. Fredag häng med Julia. Lördag planering i Filipstad med Joanna och Malin. Samt majbrasa hos Mårten.
Onsdagen är helt tom och det ska jag inte ändra på. Måste försöka ha ett par dagar varje vecka som är helt tomma annars blir jag knäpp!