hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Helgen.

Kategori: Allmänt


I lördags hade F inflyttningsfest, tyvärr missade jag den och fick ansluta på Verket efter vi stängt. Även om jag bara hann vara med en timme och var spiknykter hade jag riktigt kul! Hälften var dyngraka och andra hälften på svinbra humör så det var ett skönt gäng jag mötte upp.😂 Mötte en hel del folk som var fram och grattade, vilket var otroligt roligt. Att alla är så engagerade och glada, blir alldeles rörd! Dock är jag verkligen inte bekväm med själva idén om att folk ska ta på min mage hela tiden. Människor som normalt sett aldrig skulle ta på mig är nu fram och bara hello. Njaaa, får jobba på det tror jag. För det lär inte bli mindre av den varan ju längre in i graviditeten jag kommer.🙈Igår hade vi lite mys-svampplockar-dag med bargänget på jobbet. Hittade lite svamp och hade det gött i skogen. Sen åkte vi tillbaka hit och käkade massa plock och drack skumpa innan det var dags för middag på stan. Adam hade bokat bord på Bishops, som tyvärr visade sig vara det största misstaget någonsin. Svindålig mat och om möjligt ännu värre servitör. Nån trött jävla gubbe som var näst intill otrevlig och tyckte han kunde ta alla beställningar i huvudet, men misslyckades totalt med vår mat så ingenting blev som det skulle. Nä fy, blev riktigt besviken. Har aldrig varit där förut men trodde verkligen att Bishops var bättre än det vi fick uppleva igår!

När livet helt plötsligt kretsar kring vilken storlek på mammabyxorna jag ska ha.

Kategori: Allmänt


Och när det problemet är löst står vi inför det nästa tretusensjuhundratredje problemet om vad vi ska ha för barnvagn? Spjälsäng/vagga? Barnrum? Skötväska? Babynest? Hur byter man blöjor? Kommer mitt barn älska min favvorätt, pommes&korv? Amma? Förlossning? Och så vidare och så vidare. Alltså sitt ner i båten vad är det som händer!

Okej ni hajar! Vi väntar barn❤️ Vilken grej va! Aldrig har livet känts så konstigt som nu och aldrig har livet känts så UNDERBART som nu. När man är fylld med så otroligt mycket känslor att det känns som huvudet ska explodera. Och nu har jag ändå haft ungefär 18 veckor att klura ut det här på, men än så länge hjälper det föga. 

Vi väntar verkligen barn! Kan ni fatta? Folk har väntat barn i en herrans massa år och nu är det liksom min och Emils tur. Det är rätt häftigt faktiskt! Och vi mår bra. Knappt illamående, knappt smärta än så länge (peppar peppar), pyret i magen växer som den ska och snart får vi veta om det är en mini-me eller mini-Emil som väntar därinne. 

Vi är ju rätt långt gånget och har valt att utesluta sociala medier tills nu. Jag har nojat en del ifall nått skulle gå fel eller så, men nu kan vi faaaan inte vänta med att berätta för alla längre! Och skulle något mot all förmodan gå galet, så har vi ändå delat lyckan med en hel hög människor innan dess. Det här är ju världens grej verkligen, helt ofattbart att ta in. 28 februari 2016 blir vi tre människor och en hund i vår underbara lilla familj❤️ 

Senaste veckorna...

Kategori: Allmänt

Alltså vi har rätt kul när vi umgås jag och min sambo.😂😂🙈

Idag har vi tagit vid där vi slutade förra blogginlägget, ungefär. Uteserveringen är nu helt inplockad och vi höjde därefter ribban något med vad det gäller att slita röven av sig utan lön. Det har grejats jävlar idag, herre alltså. Jag har fixat tvättstugan efter x-antal översvämningar och duschbesök under renovering. Klorin åkte fram och handskar på. Blev så jävla bra! Organiserade med tvättkorgar och allt sånt skit också. En sten har lättat! 

Emil har städat förråd och garage, slängt massa skräp och sen fixade han källartrappen. Tidigare hade vi lite random skruvar som satt lite här och var i väggen, tror det bland annat varit för lite handikappanpassade saker, vi har dock använt dessa som klädhängare. Man har knappt kunnat gå ner i trappen och det har sett ut som ett bombnedslag. Men nu åkte en hylla upp för stövlar och "grov-skor" samt massa riktiga krokar i vettig höjd. Det är en fröjd att bara öppna dörren nu! Vidare ska vi platsbygga en hallmöbel och skohylla men det sker nog om en vecka skulle jag tro. Hur underbart är det inte när man lägger tid på sånt här och resultatet blir högt över förväntan!🙏🏼

Annars då? Jo det är fullt upp. Varje dag. Jobbat en hel del, vi har lite tajt med personal i inväntan på nya som ska komma så det har blivit rätt mkt. Både vanligt jobb men även massa annat som vi haft i huset. Kul men jobbigt! Nu har jag precis avslutat fyra dagar på rad, kör ledigt idag, jobb imorrn och sen ledigt två dagar igen. Gött jävlar! Då ska det fortsätta att grejas här hemma är planen.