hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Midsommar 2018🌸

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)

(null)

Prickar på ingång.

Kategori: Allmänt

(null)

Ja den här sjukstugan fortsätter i sakta mak. Igår gick jag på Ipren på jobbet och hoppades på att överleva dagen typ. Fick sådär influensa-ont i kroppen ni vet, när allt gör ont och huden är superkänslig. Idag har det släppt men halsen är som ett rivjärn istället. En klassisk förkylning, tack Ebba, är på ingång. Mini däremot har haft den bästa natten sen febern kom i söndags. Den var inte bra, men bättre än tidigare i veckan. Nu hostar och snorar hon mest, ingen feber längre. Dock har hon fått två misstänksamma prickar. I förrgår funderade jag starkt på vattkoppor men det har inte hänt nåt mer än dom två, så det är svårt att säga. Vi får avvakta på den lite. Förhoppningvis får vi till ett mysigt midsommarfirande imorrn trots alla sjukdomar, det är mest gänget i Nynäs jag är lite orolig för. Joanna har ett kasst immunförsvar efter operationen för många år sen plus att det kommer en del äldre dit, så vi får se hur vi gör där. Joanna får bestämma. Brölliset.

Kategori: Allmänt

Alltså vi skulle behöva prata lite mer om att jag och Emil ska gänga oss nästa år. Gifta oss och kila stadigt på riktigt. Herregud!!! Känns rätt overkligt samtidigt som det känns väldigt självklart. Han är mitt livs kärlek och även om vi nu kilat stadigt i snart sju år så blir det ju en annan grej att faktiskt vara gifta, man och hustru. 

Planeringen för detta event är i rull och vi har väl ändå spikat några saker. Dock inte lokal och eventuell vigselplats. Typ det viktigaste😂 Men jag är tydligen så jäkla kräsen där så det verkar helt omöjligt att komma fram till något. Jag vill inte gifta mig i Forshagas kyrka för att jag tycker att den är mörk och deppig, och det är ju inte så att vi går runt och har svinmycket anknytning till någon annan kyrka direkt. Emil är väldigt flexibel och kämpar för att vi ska klura ut nått bra, kredd till han för det. :) Alla tips mottages tacksamt! Hade vi inte varit så jäkla många hade jag absolut kunnat tänka mig att bli vigd i trädgården. Men att rodda ihop det känns sjukt meckigt. 

Jag skulle vilja ha bröllopsmiddagen och festen i en stor "lada" typ. Alltså en sån typ av lokal. Högt i tak. Helst runda bord. Eller plats att ställa ihop till större kvadrater typ. Vill inte ha långbord helst. Bra yta för bar och dansgolv. Rymligt kök. Fin omgivning, gärna med vatten. Ligga inom 2-3 mils avstånd från Karlstad, åt det här hållet helst. Alltså vem sa att man inte får drömma?! Hjälp mig nu hitta den här lokalen😘😉

När det kommer till klänningen har jag faktiskt klurat en del och har sen april kommit på en idé. Eftersom Joanna är konstnär och väldigt duktig på att skapa det mesta som kommer i hennes väg har jag frågat henne ifall hon skulle vilja sy den åt mig. Tänker att hon och jag åker runt så jag får pröva lite olika klänningar för att få inspiration och sen kör vi igång med min. Om hon nu vill. Har precis frågat så jag sa att hon skulle fundera lite innan hon bestämmer sig :) Men det hade varit en stor ära att få bära en klänning som en av ens bästa vänner gjort. Får typ gåshud när jag tänker på det.