hannacarin

Välkommen till Hannacarinelisabethandersson.

Sista minuten?

Kategori: Allmänt

Allt känns helt okej just nu. Har inte hänt något värre, men då går jag istället och väntar på att något ska inträffa. Det känns som lugnet före stormen och snart, snart får jag veta något jobbigt igen. Men jag passar på att njuta för fullt så länge. Det här har i stora drag varit en bra vecka so far. Jag har haft fullt upp med träning, umgås, sola/bada och ikväll blir det lite sympati-semester på Ankan, vin here me come! :) Det har även vart toppväder vilket gör att allt också känns bättre såklart, det känns som riktig sommar nu och då kan man väl inte må annat än bra?

Jag och J håller på och förbereder våra separata ekonomier på en resa till värmen. Vi har ungefär fyra dagar i augusti som vi har chans att åka på. Sen är det kört. Men som det ser ut nu så har ingen av oss egentligen pengar. Men jag vill VERKLIGEN komma bort härifrån en vecka. Inte höra massa skit, slippa klumpen i magen, slippa regnsommar, slippa oroa mig för saker. Bara få må gott i en vecka. Sol, bad och fest :) Det är fortfarande så många frågor jag vill ställa, jag tänker på dem varje dag. Men om man ska gå vidare är det kanske bara bättre att släppa helt? Det är så svårt. Ett brev kan vara lösningen. Men det ger mig kanske inte några svar, jag vet inte? Jag önskar det fanns en bok med instruktioner man kunde följa. Så vet man vad man kan och får göra, och vad man INTE kan och får göra.

Varannan-dags-Hanna

Kategori: Allmänt

Jag finns. Lever ett varannan-dags-liv och jag ska försöka passa på att skiva dom bra dagarna. Idag vet jag inte riktigt vad det är för dag, men jag tror den är rätt bra. Vet bara att jag numera är rädd för vita bilar. Klump i magen i hela tiden. Men jag tar mig sakta men säkert uppåt, liiiite bättre känns allt sen förra veckan. Det är ju bara att acceptera läget, inte mkt att göra åt.

Fast midsommar var minst sagt TOPP. Träningsvärken satt i från lördag tills igår :P Ridning, Beachvolley, Brännboll och Trasleken, tungt för kroppen, men jääävligt roligt. Och sen en massa mat och trevligt sällskap på det. Precis vad själen behöver. Har lite bilder som jag kommer ut med snart.

Veckan är fullspäckad, gillar inte ensamheten så jag ser till att hålla mig sysselsatt. Träning, umgås, vin, forshaga, jobba, umgås... Snart är det Idre också. :) Det blir bra det här.

Fix me

Kategori: Allmänt

Allt är inte som det borde vara. Men det är väl sällan det? Jag trodde jag kände en person ganska väl, men det visade sig vara fel. Och såklart gör det ont. Riktigt jävla skitont. Men det är nog lättare att gå vidare nu, när jag vet säkert. Önskade bara att jag hade sluppit höra det via facebook. Trodde faktiskt det fanns en viss respekt kvar? Men det är inte längre värt att lägga tårar, energi eller ork på. Hjärtat är trampat på tillräckligt och nu är det dags att laga mig själv.

Jag har mycket att se fram emot just nu. Ikväll, en ny bekantskap. Ska bli kul! Imorgon, midsommarafton med de bästa. I juli, Idreyran med Lotten på botten och de andra två galningarna ;) I augusti, nytt jobb (med BRA lön äntligen). Plus att det är sommar och allt vad det innebär. Jag ska se till att jag har lagat mig själv lagom till hösten kommer. Så måste det bli.